Kérem segítsen valaki! Nagyon kérem én már belepusztulok ebbe! Mit tegyek hogy enyhítsek a szenvedésemen?
Több lehetőséged van:
1.Megmondod neki hogyha ilyen kur*a kemények vagytok akkor egy az egy ellen álljanak ki veled
2.Követed amíg egyedül nem lesz(akár WC vagy akár hazáig)
3.ez elég radikális,DE! Suli után szépen megkeresed az összesnek a házát,becsöngetsz hogy csókolom az xy osztálytársa vagyok tessék már kiküldeni,Amint kijön olyat lebaszol neki hogy ottmarad és sohat többet nem szól be.Na mostt ezt az összesnél meg kell csinálnod 1 nap alatt:D(persze ez kritikus mert itt lehetnek gondok mivel a szülők is otthon vannak,DE mivel ez iskolán kívűl történik kirugni nem rughatnak meg semmi...
Vagy szolj haverjaidnak hogy suli után kapjatok el pára:)
Majd nézd meg a fejét amikor ti mentek oda 6 an az egyikhez:)
Szia!
Én azt mondom mindenképpen kérj segítséget valakítől! Szüleidet be kellene avatni és a pszichológus sem rossz ötlet. Osztályfőnököd nem vett ebből észre semmit? Ne hagyd hogy tönkretegyenek. Tudom rossz ha sokan vannak egy ellen és bár könnyű azt mondani hogy verjél meg mindenkit ez nem olyan egyszerű. Biztos abban az osztályban is van egy hangot adó aki úszítja a többieket, na őt kéne először "lenyugtatni"
Nagyon sajnalom, hogy igy kell toltened a napjaid, nagyon elszomoritott, sajnos sok mai fiatal igazan erzeketlen, nekem az segitett, hogy eljutottam odaig, hogy fontosabb a sajat eletem, mintsem ilyen ertektelen emberekkel torodni, nem lesz olcsobb a kenyer.
Pszcihologushoz szerintem siman elmehetsz, nincs benne mit szegyelni, nekem anna (igaz masban) sokat segitett, ha lyand van, hogy csak szeretnel vkivel beszelni, irj nyugodtan.
f21
u.i. remelem minnel hamarabb megoldodik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!