Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti honnan tudtátok hogy szerelmesek vagytok? Mit éreztetek?
Azt nem magyarázni kell, hanem érezni 😀
De pl. Nem akarod megbántani, bűntudatot van hogyha mégis. Rossz kedved van, ha neki az van, próbálod fekvidìtani. Ha boldog te is az vagy (főleg ha miattad az)
Meg ilyesmik 😀
Egész nap vele lennék, beszélgetnék vele, ölelgetném, puszilgatnám, hozzábújnék, fognám a kezét, néznék a szemébe, csókolnám... kb. 5 percenként erre gondolok olyankor.
Tulajdonképpen olyan, mintha be lennék drogozva valami boldogság szérummal és nem tudok szomorú lenni, csak akkor, ha nem viszonzott.
24/F
Egyszer voltam szerelmes, de a srácnak nem kellettem.
1,5 évig tartott, teljesen viszonzatlan volt.
Igazából egy műsoron együtt kellett táncolnunk, és a próbák alatt hirtelen előjött belőlem valami, amikor megfogta a kezemet, onnantól éjjel-nappal ő járt a fejemben, ha beszélgettünk feszült voltam, ideges, nem tudtam mit mondani neki, remegett a kezem. Amikor nem találkoztunk baromira hiányzott, minden reggel ő volt az első gondolatom, és minden este az utolsó, az álmaimban is szerepelt. Ettől jobban nem lehet körül írni. Nagyon nagy szenvedés volt kiszeretni belőle, főleg, hogy osztálytársak vagyunk mai napig, és haverok.
Akkor sikerült végleg kiszeretni belőle, amikor összejöttem egy sráccal, de az meg hiba volt, mert abba a srácba nem tudtam szerelmes lenni.
Egy csajba voltam szerelmes.
Mindig ra gondoltam, rola almodtam, stb.
Mindig latni akartam, kozeleben lenni, beszelgetni vele, stb.
Majd ha szerelmes leszel, erezni fogod! :)
9-es vagyok
és amit még kihagytam de ezt is fontos részének tartom,hogy mindig örömöt akarsz Neki szerezni.Akár kis apróságokkal...illetve ha Ő ad neked valamit,olyasmit is aminek nem is örülnél igazából vagy semmi hasznát nem veszed,annak is nagyon örülsz és vigyázol rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!