Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Egy szerelmes könyvet írok...

Egy szerelmes könyvet írok de, ahhoz kéne egy kis segítség. Ti mit éreztetek, akkor amikor szerelmesek lettetek, illetve, hogyan szerettetek bele? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nos sosem voltam mèg szerelmes, de valós alapokra akarom èpíteni a könyvet, hogy ne legyen àlmodozó. Lehet, hogy ezt jobb lett volna a szerelem tèmakörbe írni, de most màr mindegy.

2018. jan. 27. 15:31
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
A helyesírásodból ítélve szerintem még olvass el egy nagy adag könyvet, mielőtt írással próbálkoznál. (És nem a fordított ékezeteidről beszélek.)
2018. jan. 27. 16:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Siettem az íràssal, mert èppen indultunk volna vendègsègbe.
2018. jan. 27. 17:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jó ötlet, ha egy egész könyvet egy olyan témakör köré építesz, amit te még nem tapasztaltál.
2018. jan. 27. 17:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi.
2018. jan. 27. 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Olyanról írj inkább, amit te már átéltél. Úgy hihetőbb, és jobb is egy könyv ha az író saját életéből veszi a tapasztalatokat.
2018. jan. 28. 08:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sem jó ötlet ugy irni konyvet, hogy meg nem ismerted ki ezt az egészet. Jegyzd le az alap ötleteket, hogy mi a kiindulópont, hova szeretne elérkezni a foszereplo a vegen, es később, ha mar picit tapasztaltabb leszel a szerelemmel kapcsolatban, írd meg. De addig nem sok értelme lenne, a romantikus könyveknél fontos az érzések leírása.
2018. ápr. 17. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!