Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy sosem lesztek újra szerelmesek?
Sziasztok! :)
Lassan 4 hónapja, hogy nagyon nagyot csalódtam egy srácban. Ő volt életem első szerelme, de végül kideült, hogy sosem szeretett, és megcsalt. Az egész csak egy hónap volt, de én nagyon megszerettem, szóval nagyon lepadlóztam ettől. Előtte sosem volt barátom, illetve ez sem tudom, hogy az volt-e, lényegében sosem volt kimondva. De még most is le vagyok ragadva nála, egyszerűen érzem, hogy minden nap eszembe jut, és hiányzik, és rossz, hogy ennyire az orromnál fogva vezetett. Nem tzudok túllendülni azon, hogy nem volt igaz az amiket mondott/tett, és úgy érzem nem tudnék mást ilyen erővel szeretni. Néha elgondolkozom egy-egy srácon akik próbálnak bevágódni nálam, de hiába kedves és helyes, nem szeretem. Sosem éreztem ezelőtt olyat mint az iránt a fiú iránt, és félek, hogy nem tudom elfelejteni, nem tudom elengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!