Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Éreztétek már úgy hogy tavassz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már úgy hogy tavasszal könnyebben szerelmesek lettetek vagy szerettetek volna magatok mellé egy megértő barátot/barátnőt?

Figyelt kérdés
Nekem mindig tavasszal jön ez az érzés az év többi részében pedig nem is foglalkoztat ez a téma
2016. ápr. 1. 21:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem nézel te túl sok filmet?
2016. ápr. 1. 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:
En most szeretnek barátot
2016. ápr. 1. 21:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Én tavasszal szabadulok fel akkor vagyok csajozos kedvembe sokkal több is ilyenkor az önbizalmam nemtudom mièrt de ősszel télen csöpnyi bizalmam sinscs nem értem .....
2016. ápr. 1. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem, télen lettem szerelmes abba akit természetesen most is szeretek.
2016. ápr. 2. 00:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Itt a kikelet.
2016. ápr. 2. 00:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat(:
2016. ápr. 2. 05:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezzel én is íģy vagyok, de temészetes, egyre több a napsütés, több a vitamin bevitel is, hosszabbak a nappalok, szar tél után felpezsdül az élet! :D De ezért jó a tél, h utána legyen tavasz! 😂 20/F jelige: barátnőt keresek :D
2016. ápr. 2. 10:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is igy van ! Télen nem kell mert akkor olyan zord minden ninc is kedvem a pasizasra gondolni ! De tavasszal meg akkor mar igen ! ;)
2016. ápr. 10. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!