Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van vele a lány ha engem szeret?
Figyelt kérdés
Van a haverom és a barátnője. És vagyok én aki egyáltalán nem hajtottam ráa barátnőjére de nagyon megkedveltük egymást már első talikor. Sokkal de sokkal többet tudnék nyújtani ennek a lánynak mint haverom. Elmennék bárhova érte, szinte mindig én vigyázok rá. A lány szívesebben tölt velem időt mint vele. Ezt észrevettem, többet is beszél velem többet is nevetünk, vele mindig olyan komoly. Én elmentem érte az állomásra, azt mondta ez a barátjának eszébe sem jutna. Mindig kedves vagyok hozzá, mindig segítek neki, viszem a táskáját, segítek ha valami baj van. Nem akarom hogy a haverommal a barátságunk tönkremenjen de őszintén szerintem nem illenek egymáshoz. A gyerek elviszi a lányt bulizni a lány meg nem szeret és halálra unja magát. Elvinném azt a lányt egy csendes kis romantikus helyre ahol lehet szépen beszélgetni, nem pedig buliba, főleg hogy tudom hogy a lány nem kedveli. Innen látszik hogy a gyerek csak a saját igényeit nézi. Buliból is sokszor kijött a lány velem kettesben beszélgetni. Ma titokban találkoztunk, haza is kisértem. Nem tudom mi itt a teendő de látom hogy ebből nekik szakítás lesz. A lány amikor vele van és csókolóznak, néha olyan mintha rá lenne kényszerítve, néha pedig olyan mintha örömmel csinálná, szóval nem értem. Nem akarok szemét lenni és beleavatkozni a kapcsolatukba, nem is irok nost rá a lányrazde ha ő rámír egyértelmű hpgy engem akar. Ez a haverom neg már ba**tatott a barátnőmmel hogy féltékennyé tegyenek, úgyhogy annyira nem is nevezném igaz barátnak, csak olyan akivel néha eljárok bulizni2018. aug. 5. 04:23
11/12 anonim válasza:
"Na és mi van ha csak barátkoznánk? És például hosszabb barátságból szerelem lenne." (Bocs nem szeretem a helyesírási hibákat.) Ha már agyon agyalsz hogy mi lenne ha akkor neked tetszik ez a leányzó szóval akkor kapard össze a tökeid és mond el neki. Mit veszíthetsz? A legrosszabb ami lehetséges az az hogy össze vesztek. A fenti válaszoknak is van értelme és a csaj csak "kihasznál" és te vagy az amit nem kap meg a barátjától. Most vagy lépsz egy irányba és még adsz ennek egy esélyt hogy össze jöttök vagy maradsz a papucs aki ugrik ha kell valami. Gondold át hogy mit veszíthetsz és mit nyerhetsz én ezt tudom tanácsolni. És ne feledd kockázat nélkül nincs siker.
12/12 A kérdező kommentje:
Érdemes megkérdezni tőle azt, hogy járna e velem ha nem lenne barátja? Akkor tudhatom hogy valóban bejövök e neki
2018. aug. 8. 06:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!