Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret a lány? 17/f (lány 16/l)
Figyelt kérdés
Na szóval tegnap volt a 3.randi és a legvégén próbáltam neki adni egy szajrapuszit de elhuzta a fejét. (Miközben öleltük egymást) utánna magátol adott egy csokot. Beszélgettünk...becsélgettünk közben azt is mondta hogy milyen édes vagyok,higy nem merek lépni.égy utánna elcsattant a második, ami sokkal hevesebb volt mint az első csók. És azt mondta hogy szeretlek. Mikor haza ertem azt irta hogy szerelmes belem meg ilyen helyes,kedves fiuval meg nem talalkozott elete soran. Ma amikor talizunk akkor mehet a szajrapuszi, vagy le is smarolhatom?2018. febr. 2. 06:18
1/4 anonim válasza:
Azért elég érdekesen átalakult a végére a kérdés...
Mehet a szájrapuszi, aztán meg rögtönözz.
2/4 anonim válasza:
termeszetesen mehet de csak akkor ha nm valami mozgalmas helyen vagytok amig nm komoly a kapcsolat addig egy kicsit diszkrétebben de véleményeim szerint mehet.
3/4 anonim válasza:
1- rohadj meg .
2- ge..ci mázlista vagy
3- rohadj meg
4- megfogtad az isten lábát
5- ismét rohadj meg
6- elnézést a reakcióm miatt .
7- szerintem mehet :) fogd meg a kezét, és úgy sétáljatok :)
Ha szereted, mond neki a csók után,
Hogy örülsz a csóknak, annak amiket tegnap írt, és hogy neked is nagyon tetszik ,:)
És kérdezd meg, volna e kedve járnia veled ?
Ő megadta nem csak a kezdő lökést, ideje neked férfinak lenni,( még szakáll nélkül is muszáj megpróbálnod haver )
Érezze hogy igenis férfi vagy, szőr van a töködön, és igen, ergo neked tököd is van!
Intim dolgot ne siettesd , és nyert ügyed van :)
És még egyszer bocs, rohadj meg bro :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!