Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van vele a lány ha engem szeret?
Figyelt kérdés
Van a haverom és a barátnője. És vagyok én aki egyáltalán nem hajtottam ráa barátnőjére de nagyon megkedveltük egymást már első talikor. Sokkal de sokkal többet tudnék nyújtani ennek a lánynak mint haverom. Elmennék bárhova érte, szinte mindig én vigyázok rá. A lány szívesebben tölt velem időt mint vele. Ezt észrevettem, többet is beszél velem többet is nevetünk, vele mindig olyan komoly. Én elmentem érte az állomásra, azt mondta ez a barátjának eszébe sem jutna. Mindig kedves vagyok hozzá, mindig segítek neki, viszem a táskáját, segítek ha valami baj van. Nem akarom hogy a haverommal a barátságunk tönkremenjen de őszintén szerintem nem illenek egymáshoz. A gyerek elviszi a lányt bulizni a lány meg nem szeret és halálra unja magát. Elvinném azt a lányt egy csendes kis romantikus helyre ahol lehet szépen beszélgetni, nem pedig buliba, főleg hogy tudom hogy a lány nem kedveli. Innen látszik hogy a gyerek csak a saját igényeit nézi. Buliból is sokszor kijött a lány velem kettesben beszélgetni. Ma titokban találkoztunk, haza is kisértem. Nem tudom mi itt a teendő de látom hogy ebből nekik szakítás lesz. A lány amikor vele van és csókolóznak, néha olyan mintha rá lenne kényszerítve, néha pedig olyan mintha örömmel csinálná, szóval nem értem. Nem akarok szemét lenni és beleavatkozni a kapcsolatukba, nem is irok nost rá a lányrazde ha ő rámír egyértelmű hpgy engem akar. Ez a haverom neg már ba**tatott a barátnőmmel hogy féltékennyé tegyenek, úgyhogy annyira nem is nevezném igaz barátnak, csak olyan akivel néha eljárok bulizni2018. aug. 5. 04:23
1/12 A kérdező kommentje:
De mégis nála alszik a csaj, de mintha kényszerítve lenne rá. Látom az arcán mintha mégsem akarná annyira. de valamiért olyan előérzetem van hogy előbb utóbb szakítanak
2018. aug. 5. 04:32
2/12 anonim válasza:
Valami megis vonza benne,esetleg fel hogy mi lesz ha elhagyja ot
3/12 anonim válasza:
Gratulálok haver tipikus "én meg tudnék adni neki mindent" ember vagy...Elcsavarod a lány fejét és közben észre sem veszed, hogy a haverod barátnőjéről van szó!! Kicsit gondolkozhatnál mielőtt cselekedsz...De azért nem akarod, hogy tönkremenjen a barátságotok hát ha így folytatod nagyon meg fog utálni a srác és a baráti köröd is( bár ilyen felfogással nem sok barátod lehet)
"nem is irok nost rá a lányrazde ha ő rámír egyértelmű hpgy engem akar" Na itt durrant el az agyam! Egy undorító, nagyképű, egoista fsz vagy semmi más...
4/12 A kérdező kommentje:
Na jó de mégis mit kéne csinálnom ha mindig ő ír rám, keresi a társaságom stb.. Utasítsam vissza? Mondta is hogy jól érzi magát a társaságomban. Meg rengeteg jel van arra hogy bejövök neki.. Barátkozunk, de én magamat adom, nem tehetek róla hogy ez neki bejön. De olyan szintre nem jutok hogy elvegyem haveromtól. Nem tudok egy olyan lány elutasítani aki nagyon szimpatikus és kedveljük egymást
2018. aug. 5. 11:36
5/12 anonim válasza:
Mert a hapsija a jópasi, te meg az vagy, aki liheg utána, aki miatt nem unatkozik, mikor a jópasi éppen elfoglalt, aki kiszolgálja.
Ettől még nem fogod megkapni, de amíg lelkes kiskutya vagy addig maradhatsz
6/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem jópasi xD ismerem a gyereket eléggé, simán megcsalhatja a lányt. Nem egyszer csalta már meg az ex barátnőit a szemem előtt és aztán mondta h maradjon köztünk.Köztünk is maradt. Múltkor én, ez a gyerek meg még pár haver mentünk vele más lányokkal találkozni . Már egyből azt mondta nekünk haveroknak, hogy ő majd most felszedi az egyik csajt, de hallgassunk ne mondjuk hogy van barátnője.Meg hogy barátnőjének se mondjunk semmit. Lehet hogy most szereti, de jönne más, simán megcsalná a lányt. Társaságban olyan sokszor le**arja a lányt, sokszor van hogy egyedül ül szegény és unatkozik. Egyedül hagyja, nem foglalkozik vele.Olyankor oda szoktam ülni mellé beszélgetni. Tegnap 3 órát töltöttünk együtt kettesben és erről csak mi ketten tudunk. Nem lihegek utána, de most miért dobnék ki egy ilyen embert az életemből akivel ilyen jól kijövünk? Nem érdekel ha csak barát is de fontos személy az életemben.És nem fogom csak azért kidobni mert van barátja. Lehet hogy nagyképűnek gondoltok hogy "hú mert velem biztos boldogabb lenne" de nem vagyok az, csak igazságos. Nem én vagyok az egyedüli aki mondja rájuk hogy nem illenek össze. A lány sokkal több szeretetre vágyik és ezt a pasi képtelen neki nyújtani, inkább egyedül hagyja és elmegy piálni haverokkal. Szóval nem értem mért kell engem ennyire szemétnek nézni csak őszinte vagyok. Én biztos hogy nem lihegek utána, de azt tudom hogyha szüksége van rám mindig itt vagyok neki.. Persze nem olyan szinten hogy kihasználjon. De őszintén most nem szemétségből de tellég jobban illene hozzám a csaj mint hozzá. Most úgy ha belegondolok mennyi mindent tudnék vele csinálni (amit közösen szeretünk) míg a barátja le**arja és lehet más lányokkal találkozik. De nagyon visszafogom magam tényleg nem akarok szemét lenni. Nem írok a lánynak nem keresem. Ha meg ő keres arról nem tehetek
2018. aug. 5. 14:38
7/12 anonim válasza:
Haver, mondd meg a csajnak, hogy ne szórakozzon veled, amikor palija van.
8/12 A kérdező kommentje:
Megmondom, de úgyis engem akar xD úgyis tudja hogy velem többre megy mint vele. Előbb utóbb rá fog jönni. Ez a srác nem foglalkozik vele eleget. És megint azt mondom nem vagánykodni akarok, csak az igazságot mondom. Elóbb utóbb szakítani fognak. Haveromat meg nem fogja már érdekelni mert könnyen felejt és simán talál másik csajt
2018. aug. 5. 23:27
9/12 anonim válasza:
De haver, épp, ezért.. a csaj ébredjen már rá, hogy jelenleg szórakozik veled.. Úgy szeret téged, hogy van barátja.. Akkor.meg világosítsd fel a leányzót, hogy vagy szakítson a sráccal és járjon veled, vagy maradjon, de akkor meg te ne teperj utána, mert így meg mindenképp te jössz ki rosszul..
10/12 A kérdező kommentje:
Hát igen.. Az lesz.. Na és mivan ha csak barátkoznénk? és pl hosszabb barátságból szerelem lenne.. De nem akarok tippelgetni lesz ami lesz.. Én nem futok utána. Azt tudom biztosan hogy haverom képes megcsalni őt.
2018. aug. 6. 07:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!