Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon mi lehet ezzel a lannyal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi lehet ezzel a lannyal, szeret vagy utal?

Figyelt kérdés
Van egy csaladi baratunk akit a szuleim is jol ismernek mar evtizedek ota.Ennek a csaladnak van egy kamasz fia es egy 18 eves lanya.Az apam gyakran beszel a ket felnottel mert egymas mellett dolgoznak. Enis szoktam hebe-hoba beszelgetni veluk,a kamasz fiukkal jol megertem magam de vele is ritkan talalkozom mert sulizik es a szulei se nagyon engedik ki.A lannyukkal talalkozok altalaban kozos kirandulasokon,mert evente szoktunk menni egyutt a csaladdal kulfoldre es fb-n is beszelunk neha-neha de altalaban en irok ra.A helyzet az ,hogy ez a 18 eves lany par eve furcsan viselkedik.Gyerekkorunkban jatszottunk egyutt,voltunk akkor is kirandulasokon meg horgaszni es jol meg ertettuk egymast.Az elmult evekben tobbszor is voltunk kirandulasokon es azt vettem eszre,hogy sokszor nagyon tartozkodo,nem nagyon nez ram,kicsit feszult ha a jelenletembe van,neha azt sugarozza ki hogy zavar a jelenletem es ha kerdezek tole valamit akkor is tömondatokban valaszol,sokszor ha ranezek mosolyogva elfordul tolem es ugy valszol,o persze nem nagyon kezdemenyez beszelgeteseket.Maskor egesz kedves,ramnez es egesz jol elbeszelgetunk,viccelodunk.Volt,hogy eleg hosszasan elbeszelgettunk fb-n is es volt,hogy alig irt vissza,aztan egyszer megkerdeztem tole,hogy mi a baja velem?Mondja ki nyiltan ha utal vagy nem vagyok neki szimpatikus akkor tobbet nem megyek kozos kirandulasra vele.Azt felelte es gondolom ideges volt mikor irta,hogy ugy erzi,hogy nem foglalkoztam vele meg a tesojaval,elhanyagoltam oket es csak az en barataimmal jartam ki holott ez nem teljesen igyvan mert sokszor hivtam ki oket de a szulei nem nagyon engedtek ki.Kirandulasokon persze volt,hogy nem voltam veluk kozos porgramon,amit elismerek es tudom,hogy hibaztam de megprobaltam helyrehozni.Elmentem hozzajuk es vittem egy csokor viragot a lanynak de akkor is ellenseges volt velem,nem akart ram nezni,joforman a testverevel beszeltem csak de ettol fuggetlenul a viragot mosolyogva elfogadta.Azt is megemlitette egy fb-s uzenetebe,hogy azt erzi en lenezem oket mert ,hogy korban kisebbek mint en.En 22 eves vagyok.Azt feleltem,hogy ez abszolut nincs igy,pont en ereztem azt,hogy azert nem engedik oket a szuleik velem mert en nagy vagyok hozzajuk es feltik tolem,holott en nem vagyok egy "rosszfiu".Nem tudok eligazodni ezen a lanyon es vegsosoron a kovetkezo dolgot feltetelezem:vagy nem bir engem de nem akar megserteni ezert neha megprobal jopofat vagni vagy szeret engem de félénk es ezert ilyen rideg viselkedessel probalja ezt egyensulyozni.Oszinten mondva en nem erzem azt hogy szerelmes vagyok bele,de kedvelem ot.A baj meg az ,hogy egy kicsit gyerekes es az osztalytarsaival jol megerti magat akik szinten gyerekesek mert voltam a 18.-dik szuletesnapjan es lattam oket.En viszont nemsokara 23 eves leszek es mar komolyabb vagyok ,legalabb is masok igy latnak.Mit tegyek szerintetek?

2018. febr. 21. 00:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellene a két családot összeugrasztanod azzal, hogy megfarkalod apád jóbarátjának a lányát. Szóval próbálj leakadni a témáról, tele van a világ nőkkel.
2018. febr. 21. 02:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Az első hozzászóló tömör de van venne igazság. Tudod sztem is keresnek kene egy barátnőt és utána foglalkoznod a csajjal mert akkor a szülők is megnyugodhatnak.
2018. máj. 9. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!