Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 éve barátok vagyunk egy lánnyal,9 éve szerelmes vagyok belé engedte, hogy megcsókoljam, de nem szeret. Mit tegyek?
Story: szokásosan társasoztunk, "tétekkel" játszottunk, megnyertem, és az volt a tét, hogy megcsókolhatom. Megcsókoltam, utána mondta, hogy vegész este is mehet.
De hozzá tette, hogy ez egyszeri alkalom.
Észrevételek: előtte nem tudta, hogy szeretem, 3 napra rá mielőtt ott aludtam volna, elmondtam neki, azt mondta nem tudja viszonozni.Rengeteget aludtam már nála, minden 2. Héten ott vagyok, és most azt vettem észre, hogy sokkal közelebb ült a megszokottnál, mikor videót néztem oda jött hozzám, rámdölt, és úgy néztük tovább a videót. Ez mind a csók előtt volt, és a csók előtt azt kérdezte, "mi lesz ha jobban belém szeretsz?" nem válaszoltam rá. Kavarodnak az érzéseim, mi tévő legyek?
Ez a lany csak szorakozik veled!
Ne tegyel rosszat magadnak, es keress egy lanyt aki nem mondja a szemedbe hogy gyere ide takarodj
1.2.
A gond ott kezdodik, hogy 9 eve probalok nem ra gondolni, de nem megy :/
Ahogy érzed, ha nem fáj a szíved és még bírod akkor maradj a jelenlegi pozíciódban, nem jó elkapkodni a dolgokat, ha viszont fáj a szíved és többet akarsz akkor esetleg várj egy kis időt (tényleg csak rövidet) és amikor eljött az idő akkor mond meg, hogy szereted és te többet akarsz, ha azt mondja hogy rendben akkor mindenki happy ha nem akkor pedig hagy őt el egyszer és mindenkorra
(ez csak tanács)
"Takarodj mar ha nem tudsz rendesen valaszolni!"
Normális kérdésre tudok normálisan válaszolni.
A stílusod pedig téged minősít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!