Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsókoljam, azt a lányt akibe nem vagyok szerelmes, csak nagyon tetszik, kedvesnek, aranyosnak tartom? 16/f
Figyelt kérdés
Nem ismerem még igazán, lehet ezért nem vagyok szerelmes még. Pont olyan lány akit kerestem, de mégse vagyok szerelmes.2009. okt. 17. 14:55
2/7 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan megcsókolhatod. A csókhoz nem kell feltétlenül szerelmesnek lenni, nem úgy, mint a szeretkezéshez. Persze a szerelmes csóknak az íze is más... de miért ne csókolnád meg, ha tényleg alakul köztetek valami?
4/7 anonim válasza:
Szerintem inkább várj még azzal, előbb ismerd meg jobban, találkozgassatok, aztán majd meglátod hogy alakul. Egy csók sokat jelent, ha nem gondolod komolyan a kapcsolatot, akkor ne csináld.
5/7 anonim válasza:
Csókold meg! Ha bénán csókol, még időben kiszállhatsz. Ha meg jól, akkor mindjárt jobban fog tetszeni. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem szállok ki, ha bénán csókol. Mellesleg azt se tudom, hogy én, hogy csókolok. Szeretnék összejönni vele, de nem akarom elsietni a csókot, mert elijeszthetem vele.
2009. okt. 17. 16:38
7/7 anonim válasza:
Szerintem, amíg ki nem deríted, hogy ő mit érez irántad és te sem leszel biztos az érzéseidben, addig inkább ne csókold meg. Mi lányok nagyon nagyon érzékenyek vagyunk arra, hogyha alakul valami egy pasival, esetleg már csókolóztunk is, akkor nagyon beleéljük magunkat a dolgokba aztán a pasi leközli, hogy bocsi, de mégse fog menni... Ne tedd ki őt ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!