Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány aranyosnak nevez egy fiút, akkor max barátság lehet belőle?
Nem, a lányok szeretik az aranyos dolgokat.
Én a helyedben figyelnék a kontextusra:
"Jaj Pali nagyon aranyos vagy, hogy pont engem hívsz az évzáró buliba, de nekem most mennem kell a Dórival a hajamat daueroltatni, de köszi és aranyos vagy" - valószínűleg nem
"Ez a Pali egy tök aranyos srác, és olyan araqnyos ebben a nyári ruciban" - valószínűleg igen
Nő vagyok, de azért válaszolok mert nem értem az összefüggést.
Attól hogy azt mondom aranyos egy srác miért ne lehetne több mint barát? Hiszen ha aranyos akkor az jó, pozitív dolog, jó esetben egy nő nem a bunkó nagymenőket szereti, hanem az aranyos srácokat.
Én például senkinek nem mondom hogy "aranyos vagy", csakis a páromnak. Barátoknak, haveroknak nem mondok ilyet.
Nem, én azokra szoktam mondani kifejezetten, akik tetszenek. De szerintem ez emberfüggő, meg szituációtól is függ, hogy mikor és kinek mondja.
Bocs, én amúgy nő vagyok, de nem látom értelmét miért férfiak válaszát várod egy olyan kérdésre amit azért nők inkább meg tudnak válaszolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!