Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy lány aranyosnak nevez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány aranyosnak nevez egy fiút, akkor max barátság lehet belőle?

Figyelt kérdés
Csak fiúk/férfiak válaszoljanak, ha kérhetem!
2011. júl. 18. 11:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
aranyos=csúnya
2011. júl. 18. 15:39
 12/16 anonim ***** válasza:

1. ilyenkor ne a pasikra hallgass, mert ők erről nem tudnak tuti tippet adni.

2. az aranyos szó mindenképpen pozitív és minimum kedvel a lány, ha ilyet mond. De az is lehet hogy vonzódik hozzád.

3. Én már mondtam aranyos szót egy számomra nagyon vonzó férfinak és biztos hogy ő sem örült neki:( mivel itt ti pasik belemagyaráztok egy szóba minden szánalmas hülyeséget, pl.: aranyos=csúnya, aranyos=töketlen, aranyos =barát...stb. Hát ez egyáltalán nem így van!

28N

2011. júl. 18. 15:47
 13/16 anonim válasza:

figyelj ez nagyon sok dologtól függ :D nem mind1 hogy a csaj miért mondja neki... én általában srácokkal lógok és volt már h megjegyeztem h 'jaj de aranyos vagy' akkor elkezdtünk hülyéskedni és röhögtünk.. de mondtam már pasi jelöltnek, és elhiheted h nem ebből alakult/nemalakult a kapcsolatunk :)) ha bizonytalan vagy, hívd el vhova, tudni fogod :DD

15/L

2011. júl. 18. 23:00
 14/16 anonim ***** válasza:
én csak annak mondom h aranyos,aki tetszik :) és sztem is hülyeség h a férfiakat kérdezed :) mi nők ezt jobban tudjuk 15/L
2011. júl. 19. 20:23
 15/16 A kérdező kommentje:
Csajozási tanácsot se kérünk nőktől, alapszabály :) Meg nőből mindenki ezt mondja, a tapasztalat mégis mást mutat.
2011. júl. 19. 21:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem tetszik a hozzáállásod. Ez olyan, mintha azt mondanád a nőkre, hogy hülyék vagyunk, nem is tudjuk miket beszélünk. Mondunk valamit, de a tapasztalat az ellenkezőjét mutatja. Hát hidd el, mi jobban tudhatjuk, hogy mit miért mondunk, mint valamelyik férfitársad, aki szintén csak találgat.

Amúgy meg hülyeség, hogy csajozási tanácsot se csajtól kérsz, mert pl nekem van egy fiú barátom, akivel meg szoktuk kérdezni egymástól, ha valamit nem értünk a másik nemmel kapcsolatban, sőt tanácsot is szoktunk kérni egymástól. És hidd el, nagyon hasznos módszer, sokminden olyat megtud az ember ami egyébként az életben nem derülne ki.

De hát a te döntésed, hogy még segíteni is akarunk, te meg nem hiszel nekünk ez vicces :D Sok szerencsét így a nők kiismeréséhez... :D

2011. júl. 19. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!