Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok mit tegyek? (többi lent)
Elso valaszolo. Neked nem mindegy hogy a kerdezo mikor irja ki a kerdeset? Kerdezo. Ket lehetoseg van. Vagy a taborban megtetszettel neki es most nem mer lepni. Vagy a taborban szeretett volna egy kis kalandot amugy nem jossz be neki. Ezt ugy tudod kideriteni hogy megvarod a mostani tabort ahol ki fog derulni hogy erez e irantad valamit. De vigyazz! Egyenlore meg ne mond el neki higy szerelmes vagy bele mert ugy jarsz mint a haverjaval! Szoval meg varj! Hatha tortenik valami! Amit meg ajanlani tudok mert nekem bejott: ha a kozeledben van vegig mosolyogj es nevess. A fiuk szeretik az eletvidam lanyokat. Kapcsolodj be a beszelgetesekbe. Legyel kedves. Mevess minden poenon. Jah es pl en ezt csinaltam:(ez a modszer nem jon be mindenkinek, de en szerencses voltam) ugy tetem mintha nekem nem tetszene. Ha beszelgettunk oke de ha peldaul elkezdett "fogdosni" mindig mondtam neki hogy hagyja abba. Meg mikor a haverjai kerdeztek hogy bejon e nekem azt mondtam higy nem. Igyan ez egy kiscit kockazatos mert ugy is elsulhet hogy inkabb hagy a fenebe mert nem foglalkozol vele vag y ugy mint az en esetembe ahol addig "harcolt" meg meg nem szerzett. Remelem segitettem! Sok sikert:)
15/L
Ekkora mondatot még nem láttam pont és vessző nélkül. Levegőt sem mertem venni, miközben olvastam.
Ha nem viselkedik mindenhol úgyanugy veled, kedves, de a sulibanlevegőnek néz, akkor nem tisztel eléggé, és nem éri meg a fáradtságot, szerintem.
3/4 Nagyon köszönöm a tippet akkor még várok és majd kiderül
4/4 De nem az van hogy a suliban nem beszélgetünk hanem ha ott vannak a haverjai akkor nem mert amúgy szoktunk a suliban is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!