Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok mit tegyek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nos tehát még májusban volt egy tábor ahol nagyon nagyon sokat voltunk együtt nevettünk hülyéskedtünk és a többi komolyan annyit voltunk ketten hogy mindenki azt hitte járunk még olyan is volt hogy az egyik lány állandóan basz*tatott és meg akartam verni erre ő odajött hozzám felkapott és leültünk a padra ahol megnyugtatott de amint visszamentünk a suliba gyakorlatilag levegőnek néz de gondolom csak a haverjai miatt meg ilyenek ez még nem lenne gáz de én az egyik legjobb haverjába is szerelmes voltam tavaly be is vallottam neki de ő elutasított és most nem tudom mit tegyek nem sokára lesz még egy tábor ahol ő is ott lesz szóval tipp kéne hogy hogyan tudnám felkelteni a figyelmét?

2016. júl. 3. 04:59
 1/5 Thomika20 ***** válasza:
Ha eddig nem érdekelted, miért foglalkozol vele? Lehet táborba elvolt veled, de ennyi. Ha többet akarna, akkor lépne. Miért nem inkább az alvással törődsz vasárnap hajnali 5-kor?
2016. júl. 3. 05:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Mivel nálunk vihar van ezért felébredtem és gondoltam kiírom
2016. júl. 3. 05:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Elso valaszolo. Neked nem mindegy hogy a kerdezo mikor irja ki a kerdeset? Kerdezo. Ket lehetoseg van. Vagy a taborban megtetszettel neki es most nem mer lepni. Vagy a taborban szeretett volna egy kis kalandot amugy nem jossz be neki. Ezt ugy tudod kideriteni hogy megvarod a mostani tabort ahol ki fog derulni hogy erez e irantad valamit. De vigyazz! Egyenlore meg ne mond el neki higy szerelmes vagy bele mert ugy jarsz mint a haverjaval! Szoval meg varj! Hatha tortenik valami! Amit meg ajanlani tudok mert nekem bejott: ha a kozeledben van vegig mosolyogj es nevess. A fiuk szeretik az eletvidam lanyokat. Kapcsolodj be a beszelgetesekbe. Legyel kedves. Mevess minden poenon. Jah es pl en ezt csinaltam:(ez a modszer nem jon be mindenkinek, de en szerencses voltam) ugy tetem mintha nekem nem tetszene. Ha beszelgettunk oke de ha peldaul elkezdett "fogdosni" mindig mondtam neki hogy hagyja abba. Meg mikor a haverjai kerdeztek hogy bejon e nekem azt mondtam higy nem. Igyan ez egy kiscit kockazatos mert ugy is elsulhet hogy inkabb hagy a fenebe mert nem foglalkozol vele vag y ugy mint az en esetembe ahol addig "harcolt" meg meg nem szerzett. Remelem segitettem! Sok sikert:)

15/L

2016. júl. 3. 08:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Ekkora mondatot még nem láttam pont és vessző nélkül. Levegőt sem mertem venni, miközben olvastam.

Ha nem viselkedik mindenhol úgyanugy veled, kedves, de a sulibanlevegőnek néz, akkor nem tisztel eléggé, és nem éri meg a fáradtságot, szerintem.

2016. júl. 3. 10:36
 5/5 A kérdező kommentje:

3/4 Nagyon köszönöm a tippet akkor még várok és majd kiderül

4/4 De nem az van hogy a suliban nem beszélgetünk hanem ha ott vannak a haverjai akkor nem mert amúgy szoktunk a suliban is

2016. júl. 3. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!