Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Musa Sándor kérdése:
Mit tegyek? Szerelmes vagyok belé de nemtudom, hogy ő igen-e vagy nem!
Figyelt kérdés
Sziasztok!Velem az van, hogy egy 13 éves fiú vagyok most mentem osztálytársammal 8.ba.Lány.És én valami rettentően szerelmes vagyok belé.Egy öleléséért is meghalnák ha kellene.De nemtudom, hogy ő szeret-e engem vagy nem.Nem merek odamenni, hogy megkérdezzem, hogy ki-e jönne sétálni vagy valami.Félek, hogy visszautasít.Szerintetek mit tegyek?2016. júl. 2. 17:12
1/2 anonim válasza:
Jó neked hogy ez a legnagyobb problémád. De ha azt akarod hogy legyen valami akkor muszáj tőle megkérdezned, közeledned felé különben nem lesz semmi, legyél férfi (már amennyire 13 évesen lehet valaki férfi) és hívd el, beszélgess vele stb.
2/2 A kérdező kommentje:
Szerencsére ez a legnagyobb problémám:)Megfogadtam a tanácsaid és elhívtam egy sétára, fagyira.Márt csak a válaszát várom
2016. júl. 2. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!