Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiu, de nemtudom mivan most? . Tobb lent.
Mar regota tetszik egy fiu a sulinkban, regebben rairtam,tok jol elbeszelgettunk meg minden sulibol hazafele is volt,hogy ketten mentunk es beszelgettunk kozbe meg minden,hazakisert es a kapunal megalltunk beszelgetni,kozbe ott jatszott a kulcstartojaval is(egyik haverom szerint izgult) . Nemreg elmondtam neki,hogy szerelmes vagyok bele. Termeszetesen o azt mondta hogy EGYELORE csak baratkent erez. Masnap irtam neki h en is csak baratkent,erzek csak nem tudtam mivan,ossze voltam zavarodva. Suliba szokott koszonni,ram szokott mosolyogni meg ilyenek.
Mit tegyek,hogy tetsszek neki?
Normalis valaszokat legyszi. elore is koszi!(ekezetekert bocsi)
Hagyjad, nem érdemel meg.
Keress mást, aki megérdemel!
Szinte mindig a haverjaival beszelget meg ilyenek szval ez nehezebb lesz.. (Ezt ugy modnom mintha en nem beszelgetnek minden szunetbe a haverommal(lannyal) )
Igen,ez elegge fugg a kortol is,lehet hogy ez a baja.. Egy evfolyammal idosebb mint en,de viszont 2 evvel. En 12 vagyok o meg 14 :/ :(
Hazafele is van,hogy kisergetik egymast de ugy hamarabb tudnek vele beszelni.. Vagy reggel..
Koszi a valaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!