Nemtudom mivan velem valaki segítene? Többi lent
Figyelt kérdés
Nemtudok aludni...vagy ha álmos vagyok akkor még sokáig fent vagyok és próbálok elaludni de nemtydok egyhamar...csak teljesen betakarva a fejem és egy kis levegözö nyilást hagyok ki a számnál...ha egyedül vagyok félek...olyan érzésem van mint ha figyelnének...a tükröktöl is félek mert onnan is érzek valamit....és muszály vagyok mindig megnézni a tükröt....nagyon félek...egyre jobban....félek elaludni ma sem aludtam hanem feloltottam az egész házban a lámpát és végig feküdtem éberen....vagy ha megpóbáltam volna aludni befordultam a falnak és a takarot a fejemre raktam...de éreztem h figyelnek és nemtudtam aludbi továbbra sem....és ez nagy baj mert már mennem kell suliba....ami nagyon messze van és mindennap 3 óra plusz 3.óra haza....03:03kor felébresztettem anyumat h jöjjön ki...mondtam h csináljon szenes vizet....amit egyébbként elég gyakran csinál...és most nemmondta h hány szál gyufa jött le...de nagyon aggódott...semmitsem aludtam...segitsetek mit tegyek...2016. febr. 23. 04:27
1/3 anonim válasza:
Utána sem volt jobb,hogy anyukád vetett vizet? Azt sem mondta,hogy férfi vagy nő?
2/3 anonim válasza:
Fordítsd meg azt a tükröt... velem is volt ilyen, csak nálam nagyon eldurvult a dolog, a pszichiátriai osztályon kötöttem ki... sztm menj el dokihoz amíg nem késő. De lehet vény nélkül is kapni Valeriana nyugtatót, az segít aludni... csak este érzed hogy figyelnek?
3/3 A kérdező kommentje:
Nálam is durva volt....annyira nagyon h féltem egyedül lenni...kiakaetam ugrani az ablakon a félelem mondent túl szárnyalt majd vettem egy fordulatot és most visszajött de ha félek csak rosszabb lesz....
2016. febr. 24. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!