Nemtudom mivan a bőrömmel?
Figyelt kérdés
Van egy elég komoly problémám a bőrömmel.szoval mindig nagyon tiszta volt az arc bőröm csak akkor jött ki rajta valami ha elrontottam a gyomrom vagy ha nagyon megfáztam.de most kb egy éve nagyon begyüllad nem pattanások jöttek ki hanem piros kis pöttyök ami égett és viszketett nagyon.vannak gondok a hormonjaimmal de kiirták a fogamzásgátlot hogy helyre áljon.amióta szedem kitisztul az arcom szinte teljesen de kb egy hete szörnyen beggyullatt nagyon ég és viszket és piros és nemtudom mitől van.ajánlották nekem a kalendula teát mátol fogom inni.2014. nov. 28. 12:33
1/3 anonim válasza:
Ez ekcéma.Barátomnak is az van.A gyógyszertárban tudsz venni cremor aquosust-gyógyszertári kikevert kenőcs,és mosdókenöcsőt.Ezt a kettőt használd,együtt,és megszünik az ekcémád.Mindkettő nagyon olcsó.
2/3 A kérdező kommentje:
és ha nem ekcéma.nemtudom mit tegyek nálunk nincs normális orvos mindenkinek ugyanazt irja ki az arcára
2014. nov. 28. 15:07
3/3 anonim válasza:
Nem biztos, hogy ekcema, sot...Annak nem ilyen tunetei vannak. Valoszinubb valami allergia. Haziorvosod irhatna beutalot neked, ahol kivizsgalnanak.
Addig is csereld le a borapolo termekeid mesterseges tartositoszermentes, asvanyi olaj mentes cuccokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!