Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon nez es nemtudom mivan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nez es nemtudom mivan tobbi lent! Kezdemenyezsek? 13/L a fiu pedig 14

Figyelt kérdés
Van egy ikerpar a suliba es mindketto ugy nez ram hogy nah. Lehet, hogy bacs bekepzelem, de szerintem nem.!?Mindketto folyton nez. Egyik valamelyik nap koszont en meg megfordultam, mer gondoltam csak nem nekem koszon, hogy ki all a hatam mogott es nekem. Nemtudom mit tegyek bejovos aki koszont koszonjek nekik ok menok en meg kis senki es a meno haverjai mellett nem akarok koszonni, de nincs olyan pillanat sajna! Koszi a valaszokat elore ks!!?
2015. dec. 4. 22:25
 1/6 eznemlényeges ***** válasza:
Hát, ha gondolod. Szerintem megér egy próbát.
2015. dec. 4. 22:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszi, de tenyleg olyan mintha folyton neznenek es fuu
2015. dec. 4. 22:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nagyon ronda vagy és azért nézenek.
2015. dec. 5. 06:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elmennék homokozni, vagy legózni, megtanulni írni, valamint készülni a matek dolgozatra, mert ez való még neked. Hagyjad őket, hadd nézzenek, te ne ezzel foglalkozz még!
2015. dec. 5. 07:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Hat jovan Istenem csak gyorsan megkirtam a kerdest pfff latom nincsenek tisztaba egyesek a mostani dolgokkal baratokkal kell logni/szerezni es ense azt mondtam, hogy akkor most jarok vele, hanem baratkozni a 8eves gyerekeknek valo a homokozas kerlek ne jarasd le magad a hulye valaszokkal..
2015. dec. 6. 14:15
 6/6 A kérdező kommentje:
3-as hat alig van pattanasom, markas ruhakba jarok, nem zsiros a hajam szerintem nem azert neznek :DDD
2015. dec. 6. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!