Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lánnyal kapcsolatban, nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gtagal kérdése:

Lánnyal kapcsolatban, nagyon szeretem és nemtudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem olyan rég ismerem,kb 1 hónapja és eddig minden nap nagyon sokat beszéltünk,és úgy éreztem hogy akár még össze is jöhet,ám egyik pillanatról a másikra olyan rossz kedve lett(Kb 2 napja) hogy ha nem írok nem beszélünk,vagy nem mindig válaszol,persze ha megkérdezem hogy baj van e azt válaszolja hogy nincs.Ez mitől lehet?Lehet hogy pont most jött meg neki és egy pár nap múlva újra minden a régi lesz?Mit csináljak?Nagyon tanácstalan vagyok és nem szeretném elveszteni,mert szeretem.Illetve hogyha esetleg megváltozik,honnan tudom mikor alkalmas megcsókolni?
2015. okt. 8. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
legyél vele türelmes, megesik hogy ilyen a kedve az embernek, írj neki te, legyél vele kedves és kitartó
2015. okt. 8. 17:53
 2/9 Cenik Nevzat válasza:
Írj rá legyél vele kedves!! Mond neki hogy ha valami baj vagy gond van akkor velem megbeszélheted!!ja és csak akkor csókold meg hogyha közeledik feléd és te is!
2015. okt. 8. 18:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ne hozzam föl neki hogy miért nem beszélünk annyit?Illetve ha írok neki nem leszek idegesítő a szar kedve miatt?
2015. okt. 8. 18:06
 4/9 anonim ***** válasza:
ha úgy érzed folyamatosan ilyen kérdezd meg zavarod-e vagy kérd meg szépen hogy mondja el a problémáját ha tényleg van neki mert nem szereted ha ilyen és érdekel téged
2015. okt. 8. 18:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Ezzel már próbálkoztam,de nem mondja el mi a baj,tényleg lehet attól hogy megjött neki?
2015. okt. 8. 18:29
 6/9 anonim ***** válasza:
nem biztos hogy az, lehet bármi az oka
2015. okt. 8. 18:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Ha én nem keresem akkor nem is beszélünk,az a baj hogy mióta beszél egy másik sráccal engem hanyagol,aztmondja nem jön össze azzal a sráccal(aki egyébként jóval idősebb)de félek hogy elfogom veszteni:(
2015. okt. 9. 02:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Tudni fogod mikor van a "pillantat" amikor megcsokolhatod! Legyel vele turlmes es kedves! Hangoztathatod neki, hogy ott vagy neki es nem veszithet el olyan konnyen. Ha nemkeres nemvaloszinu, hogy osszejon, mert nem is erdekled. Isten, ha azt akarja, hogy egyutt legyetek egyutt lesztek ezt jegyezd meg. Es ne add fel!
2015. dec. 8. 22:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Esetleg kort? Utolso voltam
2015. dec. 8. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!