Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miert nemtudom tultenni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nemtudom tultenni magamat a szakitason?

Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok.tavkapcsolatom volt,de mar tobb mint egy eve egyutt voltunk,de engem a tavolsag sem erdekelt,igaz ritkan talalkoztunk,de annyira szeretem,h azse zavart,meg ot se,megigerte ha kijarom az iskolat,idekoltozik hozzam es egyutt leszunk,es megigertuk egymasnak h kitartunk egymas mellett,es en kiis tartottam volna,mert meg a mai napig szeretem pedig mar tobb mint egy honapja szakitott velem,azzal az okkal szakitott h en magamhoz lancolom,pedig nagyon nem,mert alig beszeltunk vmit egesz nap..skypon is ha beszeltunk sosem figyelt ram amit beszeltem neki mostanaban,regebben nem ilyen volt,nagyon megviselt a szakitas..szerintetek lehet meg a kapcsolatunkbol vmi v ha nem akk h tudnam elfelejteni?
2015. nov. 22. 12:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem kapcsolatban voltam, de szintén elkészítettem valakit, akit nagyon szerettem/szeretek. Találj valamit, amivel le tudod vezetni. Tehát, ha én tudok valakivel verekedni, harcolni, akkor az nagyon jól esik és felszabadulok, leköt, elterel, meg kapok pofonokat és jobb lesz. Neked nem pont ezt ajánlom, ne értsd félre, de ha találsz egy olyan hobbit, amit így szeretsz és leköt, mert oda kell figyelned, megnöveli az adrenalint, akkor az jó mindenképpen.
2015. nov. 22. 15:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, elkészítettem valakit, természetesen, hülye telefon, véletlenül sem elveszítettem, hogy rohadnál meg, billentyűzet! Ne haragudj, ezt a szót illeszd oda! :D
2015. nov. 22. 15:28
 3/4 A kérdező kommentje:
ertem attol :D
2015. nov. 22. 16:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem tisztel nem erdemel meg! Hiaba szereted egy eroltetett kapcsolat nem jo! Csak rajtatok mulik, hogy lesz-e meg valami. Ha ram halgatsz, ha nemkeresett nem erdeklodott utanad akkor neked a jo, ha nem erolteted. Tudom nehez elfelejteni, de majd jon mas aki tisztel es szeret jobban mint o. Nemtudja mit szalasztott el... Hidd el az egyetlen ami majd segit az az ido az ido a legjobb gyogyszer es, ha Isten aztakarja, higy egyutt legyetek akkor ugy lesz....
2015. dec. 8. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!