Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy csak kiakar használni engem? Nemtudom mit tegyek.
Szerbiában élek.Az egész úgy kezdődött hogy 10 éves koromtól nem voltak barátaim és minden nap vertek az iskolában.Sokat bantottak egészen majdnem 4 évig.Én eddig netes kapcsolatokat kerestem és igy éltem ki magam hülyeségekkel.
Amikor fejeződött a 8-dik osztály akkor kiálltam magamért és lett pár barátom.Az érettségin is sok havert szereztem és pasim is lett.Mostmár senki nem bánt és megvan mindenem mint egy átlagos embernek.
Csak az a baj hogy mostanában hanyagolom a netes barátaim és már alig van 1-2 de nemis beszélek velük már.
Volt egy fiú akivel márciusban megismerkedtem egy oldalon és bejelölt facen.Irogatott hogy mennyire imád és énis szerettem őt.Úgy volt hogy nyáron elmegyek Magyarországra arra a helyre ahol ő lakik.Minden jól ment csak lettek haverjaim meg pasim és a gyerek kiakadt rám és ő is felszedett egy csajt és olyanokat irogatott már az elején is hogy kinyalt mar mennyi csajt meg kiverték neki stb.nem részletezem. És állandóan erről beszélt és közbe olyanokat mondott hogy ha énis elmegyek akkor megujjaz meg ilyenek.Nekem betelt tegnap előtt a pohár és megmondtam neki hogy egy kiéhezett barom aki csak azt akarja és végig szidtam. Ő pedig engem szidott és mondta hogy azért szedett fel csajt mert látta hogy nekem is lett pasim.Meg hogy ő mindig szeretett engem de nemhiszem.
Most nemtudom micsináljak mert nagyon összevesztem vele de 2-3 nap mulva indulok Magyarországra és azt se tudom hogy egyáltalán találkozni akar-e velem..?
szerintem ne találkozzatok...neked van pasid neki csaja...
nekem kb egyértelmű, hogy csak meg akart dugni...
a helyedben megszakítanám vele a kapcsolatot...de erről te döntesz...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!