Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerelmes vagyok?
Szovala lenyeg van egy fiu aki nagyon tetszik. De en csak azt mondanam hogy tetszik. Igazabol van eselye higy tetszem neki de most nem ez a lenyeg. Hanem. Ha ra gondolok(meg amiket mond) mindig mosolygok magamba es begorcsol a hasam. (Nem mindig de neha igen). A szememmel mimdig ot keresem es teljes mertekben feltekeny leszek ha mas lanyokkal latom. Utalom ha nincs ott a kozelembe mert nem erzem jol magam. Nem tudok teljesulni. En ezt nem birom elmagyarazni. Csak ra tudok gondolni. Ha probalom elterelni a figyelmemet akkor is ra gondolok. Ejszaka tobbszor felebredek. Mivel most par hetig egyutt vagyunk egy taborba ezert reggel orakkal(!!!) elotte felkelek es fetrengek az agyamba mert nem tudok aludni. Viszont tudom ha vege lesz a tabornak soha tobbe nem fogunk talalkozni. Es ezert a nap 90%ban tok szomoru vagyok. Itthon tobbszor konnyezek. Es az a rossz hogy a legjobb haverja meg mondta is hogy randira akar hivni de en keptelen vagyok igent mondani ha tudom hogy par het mulva vege es szeptembertol elkezdjuk a gimit es teljesen mashova gogunk jarni es nem tudunk annyiszor talalkozni. Szerintetek csak tetszik mint ahogy en gondolom vagy szerelmes vagyok bele? Elore is koszi a valaszokat.
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!