Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A szülei megtiltották?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szülei megtiltották?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel 12 napja ismerkedtem meg, és minden jól ment addig, amíg az anyukája nem mondta azt, hogy várjunk egy évet. Én 18 éves vagyok, ő 14, és szeretjük egymást, csak az a gond, hogy az túlságosan is az anyukájára hallgat, hogy nem találkozhatunk, hogy vegyem rá őt, hogy próbáljon beszélni az anyukájával, és hogy ne féljen tőle? És hogy vegyük rá az anyukáját, hogy a kapcsolatunk tartásához legalább heti egyszer találkozhassunk? :(

2016. júl. 1. 14:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj te az anyukájával:)
2016. júl. 1. 14:48
 2/15 anonim ***** válasza:
66%
Igen. Menj el hozzájuk és üljetek le megbeszélni a dolgokat. De nem értem hogy miért féltik ennyire tőled,4 év az nem sok. Bizonyits nekik hogy szereted a lányukat,és hogy nem akarod kihasználni.
2016. júl. 1. 14:50
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
18/14-es kapcsolatnál én is vigyáznék, ha a 14 éves anyukája/apukája lennék, bárhogyan áradozna is. Menj el hozzá, tegyél jó benyomást, és akkor talán van esélyed.
2016. júl. 1. 14:53
 4/15 anonim ***** válasza:
33%
Ha a lányt nagyon érdekled, és szeret téged, akkor a jóisten se tudja távol tartani tőled... Ha valaki hagyja hogy ennyire befolyásolják... Durva... Sok sikert
2016. júl. 1. 15:04
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Igazuk van a többieknek! Menj beszélj az anyukával!:) Sok sikert! És a lányra meg ne erőltess rá semmit.. lehet megváltozott a véleménye és inkább az édesanyjára fogja ,hogy ne legyen neki kellemetlen!

(Valahol megértem az anyukát is ha ez így van.. 14éves lányát egy 18éves pasival...

De ne add fel olyan könnyen!! Hajrá!:D

2016. júl. 1. 18:13
 6/15 A kérdező kommentje:
Voltam már beszélni az anyukájával, és ekkor is mondta ezt. A szülei meg szétváltak. :(
2016. júl. 1. 18:30
 7/15 A kérdező kommentje:

És hogy derítsem ki, hogy tényleg nem azt gondolja amit ír?

Tegnap elég szépen leírta, hogy megvárja azt az egy évet, de nagyon flegmának tűnik. Bár az elején is annak tűnt, lehet ilyen típus, vagy akkor tényleg az anyukájára fogja?

2016. júl. 1. 18:33
 8/15 anonim ***** válasza:

5. vagyok, hát ez nehéz ügy... Esetleg megvan a száma? Felhívhatnád..vagy skype.

Ha a szülei elváltak akkor valószínű ,hogy ezért flegma ez mindenkit megvisel, vagy ahogy írtad a természeténél fogva ilyen tipus. A másik dolog mint ahogy előttem is írták lehet ,hogy összezavarták ,hogy ilyenek-meg olyanok a 18 éves fiúk stb..

Az anyuka egész pontosan mit mondott? Amúgy lehet ,hogy az én felfogásom gyatra de most miben lesz más ha vártok egy évet? Jó mondjuk jobban hangzik a 15-19 mint a 14-18..

Mindenképp beszélj a lánnyal ha élőben nem megy akkor legalább telefonon..Biztos lehet érezni a hangsúlyából ,hogy őt ez a "nem lehetsz velem" dolog mennyire viseli meg..

Fel a fejjel!!:)

2016. júl. 1. 19:42
 9/15 A kérdező kommentje:
Megvan a száma. Ha felhívom, mit beszéljek meg vele? :) És mondta tegnap, hogy csak az zavarja, hogy én 18 vagyok, de vár rám. És szerintem az egy év alatt akármi történhet, főleg úgy, hogy az anyukája nem engedi hogy találkozzunk, és tényleg nem is tarthatjuk a kapcsolatot, csak néha-néha facebookon. :(
2016. júl. 1. 20:04
 10/15 anonim ***** válasza:

Ezt a helyzetet beszéld meg, mi mást?

Meg lehet ismerkedni is vele: mit gondol, mit szeret, mi érdekli...

vagy lehet tervezni is, hogy mit fogtok csinálni egy év múlva.

Amúgy, ha kibírjátok, elmehettek az ő családjával is valahova. Ott legalább jobban megismerhetnek, és lehet, hogy utána engedékenyebbek lesznek.

2016. júl. 2. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!