Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szülei megtiltották?
Igazuk van a többieknek! Menj beszélj az anyukával!:) Sok sikert! És a lányra meg ne erőltess rá semmit.. lehet megváltozott a véleménye és inkább az édesanyjára fogja ,hogy ne legyen neki kellemetlen!
(Valahol megértem az anyukát is ha ez így van.. 14éves lányát egy 18éves pasival...
De ne add fel olyan könnyen!! Hajrá!:D
És hogy derítsem ki, hogy tényleg nem azt gondolja amit ír?
Tegnap elég szépen leírta, hogy megvárja azt az egy évet, de nagyon flegmának tűnik. Bár az elején is annak tűnt, lehet ilyen típus, vagy akkor tényleg az anyukájára fogja?
5. vagyok, hát ez nehéz ügy... Esetleg megvan a száma? Felhívhatnád..vagy skype.
Ha a szülei elváltak akkor valószínű ,hogy ezért flegma ez mindenkit megvisel, vagy ahogy írtad a természeténél fogva ilyen tipus. A másik dolog mint ahogy előttem is írták lehet ,hogy összezavarták ,hogy ilyenek-meg olyanok a 18 éves fiúk stb..
Az anyuka egész pontosan mit mondott? Amúgy lehet ,hogy az én felfogásom gyatra de most miben lesz más ha vártok egy évet? Jó mondjuk jobban hangzik a 15-19 mint a 14-18..
Mindenképp beszélj a lánnyal ha élőben nem megy akkor legalább telefonon..Biztos lehet érezni a hangsúlyából ,hogy őt ez a "nem lehetsz velem" dolog mennyire viseli meg..
Fel a fejjel!!:)
Ezt a helyzetet beszéld meg, mi mást?
Meg lehet ismerkedni is vele: mit gondol, mit szeret, mi érdekli...
vagy lehet tervezni is, hogy mit fogtok csinálni egy év múlva.
Amúgy, ha kibírjátok, elmehettek az ő családjával is valahova. Ott legalább jobban megismerhetnek, és lehet, hogy utána engedékenyebbek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!