Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szülei megtiltották?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel 12 napja ismerkedtem meg, és minden jól ment addig, amíg az anyukája nem mondta azt, hogy várjunk egy évet. Én 18 éves vagyok, ő 14, és szeretjük egymást, csak az a gond, hogy az túlságosan is az anyukájára hallgat, hogy nem találkozhatunk, hogy vegyem rá őt, hogy próbáljon beszélni az anyukájával, és hogy ne féljen tőle? És hogy vegyük rá az anyukáját, hogy a kapcsolatunk tartásához legalább heti egyszer találkozhassunk? :(2016. júl. 1. 14:39
11/15 A kérdező kommentje:
Bocsi, álmos voltam, azért volt hülye kérdés. :D
Amúgy az anyukája nem nagyon szeretne látni, és most két napja nem ír vissza, és ki is van kapcsolva a telefonja. :( Tudom hol lakik, akkor vigyek neki valamit, vagy mit tegyek? :(
2016. júl. 2. 09:30
12/15 anonim válasza:
Szerintem hagyjad. Fiatal vagy még te is, meg ő is. Kár egy alapból a körülmények miatt szinte esélytelen kapcsolatra építened, amibe ahogy láthatod is, a másik fél se adja normálisan bele magát. Hagyd ott. Ezerszer érettebb csajt tudsz találni majd, aki nem anyuci kislánya, és pláne nem egy pisis.
13/15 A kérdező kommentje:
Igaz, csak amilyennek megismertem, sokkal másabb, mint a többi. Rosszul esik, hogy az "igazit" elveszítem... :\
2016. júl. 2. 13:44
14/15 Thomika20 válasza:
Dikk, te mi a sz**ról beszélsz? Mit akarsz te egy 14 éves, kis tudatlan senki fr*skától, aki még azt se tudja, hogy mi érdekli igazán, jobb esetben még senkije nem volt?
A lányok szeretnek élni, szeretnek szórakozni, pasizni. Azt hiszed, hogy 14 éves kis sz*ka majd le áll veled tracspartizni egész életedben? Meg te leszel neki a nagy "Ő"? Ne ábrándozzál már f**zságokon.
15/15 anonim válasza:
#14-es. Ugyanezt gondolom,a kérdést feltevő egy pedofil állat.Miért nem a te korosztálybelidekkel barátkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!