Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 éve barátok vagyunk egy lánnyal,9 éve szerelmes vagyok belé engedte, hogy megcsókoljam, de nem szeret. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Story: szokásosan társasoztunk, "tétekkel" játszottunk, megnyertem, és az volt a tét, hogy megcsókolhatom. Megcsókoltam, utána mondta, hogy vegész este is mehet.
De hozzá tette, hogy ez egyszeri alkalom.
Észrevételek: előtte nem tudta, hogy szeretem, 3 napra rá mielőtt ott aludtam volna, elmondtam neki, azt mondta nem tudja viszonozni.Rengeteget aludtam már nála, minden 2. Héten ott vagyok, és most azt vettem észre, hogy sokkal közelebb ült a megszokottnál, mikor videót néztem oda jött hozzám, rámdölt, és úgy néztük tovább a videót. Ez mind a csók előtt volt, és a csók előtt azt kérdezte, "mi lesz ha jobban belém szeretsz?" nem válaszoltam rá. Kavarodnak az érzéseim, mi tévő legyek?
2016. júl. 4. 00:07
11/11 anonim válasza:
Lányként azt mondom, legyél kitartó, mondd neki hogy szereted, és rá fog jönni hogy ő is téged. Az igazán értékes csajokat nehéz megszerezni. Ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!