Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek kit válasszak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kit válasszak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehet kicsit hosszú lesz ezért előre is bocsánat. Na szóval az a helyzet van hogy vagy egy fiú akivel most lennék együtt 2éve és még mindig nagyon szeret engem. Nagyon sok közös emlékünk volt és folyton megnevetetett és mindig számíthattunk egymásra, sose voltak féltékenykedések mert nem adott rá soha okot és veszekedni is nagy ritkán veszekedtünk. Viszont itt van a mostani baratom akibe szerelmes vagyok és ő is belém, de viszont ő nagyon sokat hazudozik ha beszólnak nem véd meg és néha bánt is. Szinte nincs olyan nap, hogy ne veszekednénk de megtudjuk oldani a dolgokat (szőnyeg alá söpörve, így mindig feljönnek a dolgok). Miután megbeszéltük a dolgokat minden rendben van egy darabig. Segítsetek kit válasszak???:((

2018. júl. 9. 09:43
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
válaszd a másodikat, aztán majd gyere sírni, hogy milyen rossz neked
2018. júl. 9. 09:45
 2/7 anonim ***** válasza:
65%

A nőknek mindig az alázás kell. Minél rosszabban bánunk veletek, annál jobban ragaszkodtok hozzánk. Sőt, ismerek olyat aki igényli a barátjától, hogy amikor veszekednek, pofont is kapjon. Más napra meg az ölében nevetgél. (És 17 éves..)

Szerintem te is ilyen vagy. Csak akkor leszel boldog ha semmibe leszel nézve, ki leszel használva és csalva leszel fűvel-fával. Válaszd csak nyugodtan a másodikat. Csak kérlek, ne gyere majd ide a gyakorira sírni pár hét múlva.

Amúgy meg sajnálom a mostani barátodat, hogy ilyen barátnője van mint te..

2018. júl. 9. 10:02
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Az előzővel miért lett vége? De leginkább miért jöttél össze egy se**fejjel? Bocsi hogy ezt mondom, de a 2.-al megérdemlitek egymást, az előző meg remélem talál valami normális csajt.
2018. júl. 9. 11:18
 4/7 anonim válasza:
64%
Szia.Ezt neked kell tudni kivel lennél boldogabb.:)
2018. júl. 9. 11:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez komolyan olyan dolog, amit meg kell kérdezni? A barátod ezek alapján sz@rba se nez teged, es te meg komolyan gondolkozol rajta, hogy vele maradj? “Szerelmes vagyok es o is belém” ja, persze, szerelmes beléd, közben meg hazudik es nem bír megvédeni. Vagy azt se tudja, mi az a szerelem, vagy szimplán atver. Röviden: elso. De csak akkor, ha biztosan tudod, hogy nem csak barátként szereted.
2018. júl. 9. 13:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Azért lett vége az előző barátommal mert elköltöztünk és nem tudtunk volna találkozni. Fél éve vissza költöztünk abba a városba és ott megismertem a mostani barátom akivel eleinte nem ilyen volt a kapcsolatunk 5. Hónap után kezdett el durván bánni velem és az elején annyira beleszerettem, hogy inkább eltűrtem :(
2018. júl. 9. 17:21
 7/7 anonim válasza:
Szerintem az első egyértelműen
2018. júl. 12. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!