Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom, kit válasszak....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, kit válasszak. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Van két fiú,nagyon bejönnek. Az egyik 4 évvel idősebb,mint én, nem annyira foglalkozik velem,csak néha mondja,hogy szeret.(azt sem épp józan állapotban) De Őt régebb óta ismerem. Pedig állitólag tetszem neki. A másik korban közelebb áll hozzám. Figyel rám,és érzem,hogy szeret. De Őt nem ismerem olyan rég,mint a másikat. Nem tudom mit tegyek. Szerintetek kit válasszak? Tudom, könnyű döntésnek tűnik. De nekem még is nehéz választanom, senkit nem akarok megbántani. De ugyanakkor tudom,minél tovább húzom halasztom a döntést,annál jobban fog fájni mindenkinek.És nehezebb is lesz meghoznom a döntésemet.

2018. febr. 12. 20:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én szerintem, a korban Közelebb esélő fiút válaszd(nem a kora miatt) tudom Hogy mennyire nehéz a választás, én is áttestem már ezen, teljesen megértem, most mit érzel.... Sok sikert a döntéshez, remélem tudtam segíteni
2018. febr. 12. 20:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem aki korban közelebb van hozzád.
2018. febr. 12. 21:12
 3/11 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm:) Még egy kicsit várok a döntéssel. De nagy eséllyel a korban közelebb álló fiút fogom választani:)
2018. febr. 12. 21:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is a korban kozelebb eso a “jobb” valasztas.
2018. febr. 12. 22:05
 5/11 A kérdező kommentje:
Azóta történt pár dolog. Újra elkezdtem beszélgetni a volt barátommal. Ő egy másik lány miatt hagyott el,de utána rájött hogy engem szeret ezért azt a lányt is elhagyta. Most már 3 fiú közül kell választanom, és nem tudom. Minél inkább választanom kell,annál inkább húzódom el a fiúktól. Aki korban közelebb áll,egyre furábban viselkedik. Az első annyira nem foglalkozik velem. A harmadik,akit most mondtam, Ő nála meg nem érzem. Szerintetek? Egyre inkább zavaros ez a kérdés,és nem tudok dönteni..
2018. febr. 13. 12:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a volt barátodat ne válaszd mert hát többször is megteheti amit tett. Azt se válaszd szerintem aki nem foglalkozik veled. Aki korban közelebb áll szerintem őt választ. De miért is viselkedik furán? Mit csinál?
2018. febr. 13. 17:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Hidegen válaszol..és hát,azt sem kapkodja el
2018. febr. 13. 18:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Nem csináltál valamit amin megsérdődhetett?
2018. febr. 13. 18:43
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem,többször is megkérdeztem tőle, de mindig azt válaszolta hogy nincs semmi. Tudom, neki is lehet egy rossz napja. De szerintem olyan nincs hogy egyik pillanatban azonnal és kedvesen válaszol,utána meg kicsit sem sietve hidegen.
2018. febr. 13. 19:26
 10/11 A kérdező kommentje:
+ez megy 2 napja, de előtte is volt már ilyen
2018. febr. 13. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!