Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok dönteni, kit válasszak? Ugyanannyira bejönnek mindketten
Sziasztok! Igen, talán most mindenki forgatja a szemét, hogy egy tinédzser már megint jön a ,,nagy" bajaival, de mit vártok egy kamasztól? Egy kamasztól, aki ebben a korban van, hogy a szerelem, a srácok meg ilyesmi? Elvégre ez az oldal azért van fent hogy kicsik és nagyok egyaránt kérdezzenek. Na mindegy csak mondom még mielőtt jönnének a kommentek.
Szóval van egy srác, akit még a költözés előtt ismertem meg. 3 éve ismerem, és 2 éve járunk. Nagyon szeretem, de mostanában sokat vitázunk. Most az új városban megismerkedtem egy sráccal, aki kicsit bejön nekem és én is neki. Teljesen más mint a többi srác, ő intelligens és nem egy ökör, ráadásul jó tanuló. Nagyon jól kijövünk sok is a közös bennünk, órákig eltudunk dumálni, és közelebb is lakik mint a pasim. Mostanában úgy érzem, hogy kezdem egyre jobban megkedvelni, de nem tudok dönteni, hiszen én még szeretem a palimat, de a másik srác is bejön ugyanannyira. Vagy csak azért gondolom így, mert fellángolás?
Mit kéne tennem?
Köszönöm előre is a komikat! :)
Nesze, itt egy játszótér:
Szia.
Én is megpróbálok egy értelmes kommentet.:)
A sráccal 2 éve vagy együtt.
Az új srácot mióta ismered? Lehet tényleg csak fellángolás, mert "friss hús". Minden ember más. Lehet csak kíváncsi vagy. Lehet menne vele pár hónapig, aztán meg semmi.
Szerintem először próbáld helyrehozni a jelenlegi kapcsolatod.
Őszintén. Mikor kezdődtek azok a vitás napok? Azóta amióta táplálsz valami érzelmez az új srác iránt? Mert akkor valószínűleg meg is van az ok forrása. Hagyj magadnak is egy kis időt, legyél türelmes. Gondold át végig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!