Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig szeretem az exem és ő is szeret, de nem akarom újrakezdeni, mindketten csak szenvedtünk, mit tegyek?
Mar többször voltunk együtt, de mindig szakítás lett a vége, a mienk amolyan “se veled, se nélküled” kapcsolat. Borzasztóan szeretjük egymast, de sajnos együtt nem megy...
Annyira nagy a kísértés, hogy ujrakezdjem vele, egyfolytaban kérlel engem, es felek, egyszer megadom magam...
Nem akarom újrakezdeni, tudom, hogy megint csak szakítás lenne a vége, de ezt csak az eszem mondja, a szívem mást...
Hogyan lehetne túllépni ezen az egészen?
Köszönöm a válaszokat!
Ha nem kezditek újra, mindig bánni fogod és soha nem tudod meg, mi lett volna!
Sok szerencsét!
Volt (és lehet, hogy még mindig van) egy ugyan ilyen periódus az életemben.
Többször voltunk együtt, de mindig szétmentünk. A barátaink mindig mondták, hogy "hívjatok meg minket az esküvőtökre", viccnek szánták :D. Négy évig szívtuk egymás vérét, és kb. 1 hónapja megszakítottunk minden kapcsolatot. Nem mondom, hogy nem volt nehéz, mert pokoli volt. Most is írnék neki legszívesebben, de nem tehetem. Az ő érzéseivel sem akarok játszani, és tudom, hogy én is csak felörlődnék ebben a kapcsolatban.
Für alle felle a legjobb megoldásnak a drasztikus szakítást tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!