Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Én értelmezem félre a közeledé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én értelmezem félre a közeledését?

Figyelt kérdés

Szerelmes lettem egy fiúba. Ezzel nem is lenne gond, de a fiú az apukám féltestvérének a fia, tehát unokatestvérek vagyunk.

Ez az érzés 1 hete kezdődött körülbelül nálam, amikor elment nyaralni az egész család. A szoba beosztása úgy lett, hogy a gyerekek legyenek egy szobában és a felnőttek is egy szobában. Nekem még van 2 testvérem és mivel ők együtt szerettek volna aludni, én ezzel a fiúval maradtam a szoba másik részén. (hogy értéstek volt egy franciaágy, ahol tesómék aludtak és volt egy ajtó, ami elválasztotta a maradék 2 ágyat, ez nem volt franciaágy és itt aludtunk mi.) Nagyon jóba vagyok ezzel a fiúval, főleg hogy egy utcában lakunk és mindig jönnek hozzánk vendégségbe.

Egész este jól elvoltunk, poénkodtunk, csipkelődtünk egymással, erre ő megcsókolt. (Igen ekkor már szerelmes voltam belé, ezért viszonoztam a csókot.)

Utána rögtön abbahagyta a csókot és elment aludni, mondván hogy ő fáradt. Másnap akartam erről vele beszélni, de akkor lerázott és azt mondta hogy véletlen volt az egész és hogy nem akarta.

Azóta nem beszélünk, de látom hogy néha figyelni szokott, ráadásul júliusban megint megy együtt az egész család pihenni, ahol ugyanígy fogunk aludni.

Mit tehetnék? Bevalljam neki, hogy szeretem? De erre az egész család furcsán reagálna. És persze az is lehet hogy tényleg nem érez semmit irántam.

Kérlek segítsetek!

Én 16 éves vagyok (lány), ő pedig 19 éves (fiú).

2018. jún. 26. 17:46
1 2
 11/13 anonim válasza:
70%

Szia! Nem sértésből, de jobb, hogy nem lett ebből semmi komoly. A rokon-rokon kapcsolatokat se a társadalom, se nem a természet (beteg utódok születése) nem "fogadja el". Szóval a család nem véletlenül reagálna furcsán.

Ahhoz, hogy túltedd magad rajta először is tudnod kell, hogy mindkettőtöknek jobb így (Már elmondtam miért). Másodszor pedig azt tudnám tanácsolni, hogy foglald el magad amennyire csak lehet. Menj el haverozni, sportolj, keress egy új hobbit, olvass, rajzolj, zenélj stb. Kerüld a semmittevést mert szinte 100% hogy eszedbe fog jutni a srác. Ne próbálj meg egy másik fiúval (vagy esetleg lánnyal, ha bejönnek neked) enyhíteni a fájdalmadat. Nagyon rossz ötlet.

Remélem minél hamarabb túl tudod tenni magad ezen az egészen.

2018. júl. 16. 22:41
 12/13 anonim ***** válasza:
37%
Mivel az apjáék féltestvérek, ezért lazább a rokoni kötelék. Illetve egyáltalán nincs tiltva a kapcsolat unokatestvérek között, csak vérvizsgálat szükséges hozzá.
2018. júl. 30. 14:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Bejössz neki
2021. júl. 30. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!