Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én értelmezem félre a közeledését?
Szerelmes lettem egy fiúba. Ezzel nem is lenne gond, de a fiú az apukám féltestvérének a fia, tehát unokatestvérek vagyunk.
Ez az érzés 1 hete kezdődött körülbelül nálam, amikor elment nyaralni az egész család. A szoba beosztása úgy lett, hogy a gyerekek legyenek egy szobában és a felnőttek is egy szobában. Nekem még van 2 testvérem és mivel ők együtt szerettek volna aludni, én ezzel a fiúval maradtam a szoba másik részén. (hogy értéstek volt egy franciaágy, ahol tesómék aludtak és volt egy ajtó, ami elválasztotta a maradék 2 ágyat, ez nem volt franciaágy és itt aludtunk mi.) Nagyon jóba vagyok ezzel a fiúval, főleg hogy egy utcában lakunk és mindig jönnek hozzánk vendégségbe.
Egész este jól elvoltunk, poénkodtunk, csipkelődtünk egymással, erre ő megcsókolt. (Igen ekkor már szerelmes voltam belé, ezért viszonoztam a csókot.)
Utána rögtön abbahagyta a csókot és elment aludni, mondván hogy ő fáradt. Másnap akartam erről vele beszélni, de akkor lerázott és azt mondta hogy véletlen volt az egész és hogy nem akarta.
Azóta nem beszélünk, de látom hogy néha figyelni szokott, ráadásul júliusban megint megy együtt az egész család pihenni, ahol ugyanígy fogunk aludni.
Mit tehetnék? Bevalljam neki, hogy szeretem? De erre az egész család furcsán reagálna. És persze az is lehet hogy tényleg nem érez semmit irántam.
Kérlek segítsetek!
Én 16 éves vagyok (lány), ő pedig 19 éves (fiú).
Szia! :)
Úgy gondolom, hogy a fiú érez valami vonzalmat irántad. Szerintem ezt a csókkal ki is akarta mutatni, de fél a családotok reakciójától. Nem vagytok teljes vérszerinti rokonok, de vagy a papátok vagy a mamátok közös, hacsak nem örökbefogadott gyerek volt az srác apja.
Szerintem beszélgess azzal a sráccal és óvatosan kérdezz rá, hogy van-e valaki aki tetszik neki. Kérdezz rá a múltkori csókra. Nem volt véletlen. Először beszélj vele róla, majd eldöntitek ketten, hogy mi van közöttetek, ez után ha úgy döntöttetek szépen-lassan beadagoljátok a családnak.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Azon gondolkoztam hogy felhívom hogy találkozzunk ma. De mi van ha elutasít, vagy nem akar velem találkozni, vagy egyáltalán fel sem veszi?
Anyával erről nem szeretnék beszélni mert elég furi lenne. Esetleg szerintetek jó ötlet ha valamelyik tesómmal beszélek erről vagy inkább hagyjam?
Úristen ez amúgy nekem annyira filmbe illő!!!!:D
Szerintem is érez valamit irántad. Nem véletlen csókolunk meg embereket. Főleg hogy ti közel is álltok egymáshoz :)
Sziasztok!
Most értem haza a találkozóról. Amikor odaértem hozzájuk már rögtön az ajtóban fogadott és megölelt. Ez szokatlan mert sosem szokott ölelgetni senkit, de lehet hogy csak én nem láttam eddig. De ez szerintem egy sima unokatesós ölelés volt. Aztán behívott magához, elég gáz volt, mert otthon volt az egész család..😅 Mikor felértünk a szobába, rögtön rátértem a témára, megkérdeztem, hogy mi van közöttünk és hogy neki számított-e a csók. Illetve azt is megkérdeztem hogy tetszik-e neki valaki. Azt mondta hogy jelenleg senki nem tetszik neki, a csók pedig csak a pillanat hevében történt, azért mert jól elvoltunk. Ezek után könnyes lett a szemem, mert fájt hogy nem jelentek neki semmit, aztán leült mellém és elkezdtünk beszélni. Elmondtam hogy szerelmes vagyok belé, ezen megdöbbent de láttam hogy mosolygott rajta. Úgy gondoltam hogy hazaindulok, mert már késő van, de azt mondta hogy maradjak még, mert rossz állapotban vagyok. Most mikor hazaindultam utánam jött és hazakísért.
Szerintetek tényleg ennyire félreértem a jeleket, vagy ő hazudik nekem?
A story-d után az a véleményem, hogy lepörgette magában a rokonsági viszonyt és arra jutott, hogy ez így nagyon nem lenne jó a családban. Kapná az ívet, hogy felnőtt fejjel, lehetne több esze stb. Gondolom én hogy ez villant be neki és most ezért lett ilyen "távolságtartó".
De egyértelműen vonzódik hozzád. Csak küzd magával.
Ez a szubjektív véleményem.
Verrokonok vagytok te nagyon buta. Torveny bunteti mert kozos a nagyapatok vagy nagyanyatok.
Egy normális is csalad normális ertekrenddel soha nem hagyna hogy egyutt legyetek.
Esetleg valakinek van valami tanácsa, hogy hogyan lépjek túl rajta? Vagy inkább próbálkozzak nála?
Légyszi segítsetek, vagy itt, de akár privátban is irhattok.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!