Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes magyar srácként mennyi esélyem van az ilyen korú cigány lányoknál? Hogy veszik egy magyar közeledését?
Gondolom ha van egy kis pénzed nem lesz nehéz.
De a kérdés is rasszista amúgy, nem tudom mit vársz... (magyar-cigány)
A roma lányok általában a testükkel szoktak seftelni.
Tapasztalatom szerint sokkal könnyeb megszerezni őket mint a magyar lányokat, viszont bőséges árat kell fizetni.
Sokkal érzékenyebbek mindenre,szeretnek játszani az emberek érzéseivel a magyarok is, de olyan szinten mint egy roma lány áhh...mivel átlagban szegényebb körlmények között nőttek fel ÁTLAGBAN..mindent elkövetnek, hogy kiforgassanak a vagyonodoból, ha már komolyra fordult a dolog. Az tévedés, hogy az ágyban ilyenek meg olyan, én általában azt vettem észre hogy önzőbbek egy picit, vagy éppenséggel nagyon mint a magyar társaik...nehezebben nyilnak, meg vagy azonnal gátlástalanul rontanak rád.
Nem beszélve arról ,hogy elég sok női bünöző is van a romáknál. Volt olyan barátnőm aki szó szerint tolvaj volt..szóval inkább kerülném a helyedben.
Egy gazdabb cigány lányért már fizetetni is kell, mert ez a hagyomány :D
Egyébként nem hülyeség amit mondanak a romákról, hogy tudnak jósolni meg ilyesmi...egy cigány lány valójában rendelkezik különleges képeséggel amikkel jobb vigyázni, szóval csak óvatosan.
Tudom ,hogy szépek nekem is bejönnek de nem minden arany ami fénylik. 25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!