Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan utasítsam el a közeledé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan utasítsam el a közeledését?

Figyelt kérdés

Nagyon nem szeretném megbántani.

17/F

2017. jún. 9. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy kicsit tudnál bővebben írni erről?
2017. jún. 9. 21:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Megtudtam, hogy tetszek neki és már észre is vettem egy-két napja, hogy próbál velem szemezni, azonban én nem szeretnék tőle semmit. Félek, hogy esetleg mással is próbálkozik, amire kénytelen leszek reagálni.
2017. jún. 9. 22:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Megtudtam, hogy tetszek neki és már észre is vettem egy-két napja, hogy próbál velem szemezni, azonban én nem szeretnék tőle semmit. (szép lány, de nem az esete és nem érzem magam eleggé éretnek egy párkapcsolathoz, kavarni meg nem szeretnék vele) Félek, hogy esetleg mással is próbálkozik, amire kénytelen leszek reagálni. Ezért, ha esetleg ez történik szeretném jól lereagálni.
2017. jún. 9. 22:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát kerüld el a találkozást ,ha mégis úgy van ,akkor hajtsd le a fejed és ne vegyél róla tudomást. Egyáltalán ne nézz rá.
2017. jún. 10. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!