Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek a szüleimmel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a szüleimmel?

Figyelt kérdés
A barátommal már 1,5 éve vagyunk együtt. Én 18 éves vagyok most erettsegizek ő 17 éves és jól meg vagyunk de a szüleim ennyi idő után sem fogadták el mert sötétebb a bőre. Mindig jönnek a találhatnak jobbat és hogy csalódtak bennem szöveggel.. ez megy lassan mindennap. Barátom jól tanul.. nyáron dolgozik is mindig.. a baj csak mindig az hogy alig talalkozunk szüleim miatt. 1,5 év alatt 3x aludhattam ott azt is konyorgessel és vitákkal. Mit tegyek ez ellen?

2018. máj. 29. 07:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kérdéseddel elérted, hogy érdemi válasz helyett a kommentelők jól kicigányozták magukat.

.

Próbálj meg (nyugodt hangnemben!) beszélni szüleiddel.

Hozz össze egy találkozót velük és barátoddal, ahol lehet beszélgetniük, megismerhetik őt - és gondolkodásmódját.

.

Voltam olyan esküvőn/lakodalomban, ahol az új férj anyja nagyon fekete cigány asszony volt. (A fián nem látszott kirívóan.)

Sokam megszégyenültek vele beszélgetés közben, mert nem mutatta, de több volt sok más, először őt lenézőnél. Tájékozottsága, felkészültsége magasabb volt az átlagnál.

2018. máj. 29. 08:50
 2/5 anonim ***** válasza:
73%

De sok itt az idióta ,. " Vér magyar " aki miatt butul a generáció....

Ezt a szüleiddel kell megbeszélni, vagy elfogadják vagy elmész és soha többet nem látnak...

Tény hogy én sem szeretem a cigányokat, van egy pár nagyon jó barátom, kollégám és roma létére külömb sok magyartól...

Nektek pedig magyar barátaim, nem gondoljátok hogy másfél éve vele van, talán nem azért mert veri a lányt, meg azért mert szar a családja a srácnak is ?

Olyan idióták vagytok, ítèlkezni , úgy hogy nem ismeritek a helyzetet.

No ne értsetek félre, sokszor akartak megkèselni.... Azokat utálom is mint a szart .

De akkor is van köztük normális, aki kemèny munkával tartja el a 3-4 gyerekèt , és nem pedig 16 ot segélyből....

2018. máj. 29. 08:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem cigány igen van benne egy kicsi de csak anyai ágról és köszönöm azoknak akik nem a lekicsinylő magatartással szóltak a témához
2018. máj. 29. 09:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Kész vagyok ezektől a válaszoktól 😂😂😂
2018. máj. 29. 10:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon beteg, hogy mennyi elborult rasszista van itt, már csak azt nem értem, hogy ezt miért ennél a kérdésnél kell megosztaniuk a világgal, mivel abszolút nem releváns, nem azt kérdezte a kérdező, hogy mit gondoltok arról, hogy a barátom részben roma, hanem azt, hogy mit tegyen a szüleivel.

Szerintem örülj, hogy eddig kibírtad, most pedig már nagykorú vagy, tehát túl vagy a nehezén, ne hallgass a beszűkült, elbutult f**ságaikra, ne hagyd, hogy befolyásoljanak, tönkretegyék a kapcsolatodat. Hamarosan elköltözhetsz, ez már a te életed, amit most kezdessz csak el úgy élni, ahogy te akarsz, te alakítod, ők pedig választhatnak, hogy elfogadják-e a döntéseidet, és rész vesznek-e az életedben, avagy sem. Ilyen egyszerű, te nem a szüleid vagy, hanem egy önálló személy, ha így vagy boldog, akkor hajrá.

Természetesen próbálj beszélni velük, de ha nem megy, akkor ez van, ha nem tudják elfogadni a választásodat, az ő bajuk, nekik kell helyretenni ezt magukban, nem pedig neked kell meghunyászkodnod.

Sajnos a rasszista emberekkel nem igazán lehet ,,megbeszélni'' ezeket, annyira bele vannak kattanva a véleményükbe, hogy lehetetlenség szót érteni velük.

Mert hát a logikus, racionális dolgokról lehet vitatkozni, de a rasszizmusban semmi logika nincs, nem egy eldöntendő dolog, hogy vagy ez van, vagy az, mert szimplán előitélet, gyűlölködés és mély hülyeség...

Szóval én azt tanácsolnám, hogy bírd ki amíg muszáj, aztán kezdj önálló életbe, vonatkoztass el a szüleidtől, és legyél boldog.

2018. máj. 29. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!