Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mikor és hogyan lenne ésszerű...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor és hogyan lenne ésszerű közölni a szüleimmel?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel már alalulgatnak a dolgok és ha a szüleim megtudnák hogy idegen fiúkkal találkozgatok akkor nem engednének el vele, így egyszer kamuztam hogy a barátnőmnél vagyok.

Volt már korábban egy barátom aki 10 évvel idősebb volt nálam, de őt mondjuk rossz körülmények között mutattam be, lebuktam igazából és így tudták meg meg utána megismerték, de elfogadták.

Aztán most ha a fiúval sikerülne és összejönnénk nem tudom mikor és hogyan mondjam nekik el, azt nem mondhatom hogy neten ismertem meg meg már találkoztam is vele.

Biztosan kérdezni fognak alapvető dolgokat és nem tudom hogy mit mondjak, hiszen ők a netes ismerkedést elítélik.

A fiú egyébként 5 évvel idősebb nálam.

16/L

2018. ápr. 24. 22:26
 1/2 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy én zárkózottabb vagyok.
2018. ápr. 24. 22:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Korábban 10!!!! évvel idősebbel jártál most meg 5!???

low

2018. ápr. 24. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!