Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet ebből még valami?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből még valami?

Figyelt kérdés

20 éves fiú vagyok.

Van egy lány akivel 3 éve ismerjük egymást, kB az elejétől barátok vagyunk de nem nagyon közeliek. Egy ideig nem is igazán tartottuk a kapcsolatot, majd egy fél éve visszatért az életembe, és kialakult egy nagyon jó kapcsolat. Annyira jó, hogy beleszerettem. Ezt multhéten el is mondtam neki, de azt mondta hogy ő csak barátként tekint rám.Ezen kicsit megzuhantam, volt már egy-két barátnőm, de ilyet egy lány iránt sem éreztem még. Nekem ő a tökéletes nő, és úgy érzem Belehalok ha nem lesz Velem. Pedig alapjáraton nem vagyok az szerelembe esős típus. Úgy látszik a kapcsolatunkon nem rontott a vallomásom, mert azóta kétszer találkoztunk és jól elvoltunk...

Ő egyébként 18 éves

Szóval ebből még eltudom érni, hogy ő is belém szeressen,?

2018. máj. 7. 23:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, de nehéz.
2018. máj. 7. 23:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Tomi? :D
2018. máj. 8. 00:39
 3/6 A kérdező kommentje:
2-es?
2018. máj. 8. 08:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Belekerültél a “barátzónába”

Állítólag nehéz innen kikerülni, de nem lehetetlen!

Járj a lány kedvében, csináljatok sok közös programot, próbálj úgy viselkedni, ami a lánynak bejön és akkor lehet, hogy észrevesz benned többet, mint egy barátot :)

Hajrá!

18l

2018. máj. 8. 08:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát srác.. nem akarlak én elkeseríteni, de ez eléggé kapufa-gyanus. Megprobalhatod a közös programokat, hátha, de én szemely szerint nem sok reményt fűznék hozzá. Nagyobb az esélye annak, hogy azért keresi majd a tarsaságodat onnantól, mert legyezgeted a hiúságát, mivel bevallottad, hogy beleszerettél. Én a helyedben megmondanám neki, hogy sajnos nekem ez a barátkozós téma nem lesz jó, mert nem tudok vele úgy barátkozni, hogy többet érzek, inkább hagyjuk egymást. Borzasztó szar, de felelősségteljes döntés. És ki tudja, nem egyszer fordult már elő, hogy pont ezzel a szöveggel sikerült valakit végül meghódítani. Fej leszeg, és előre! Hajrá! 21/F
2018. máj. 28. 21:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Véletlen kiemelten ezt a szart 😂
2018. okt. 21. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!