Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor hogyha szeretek egy lányt és valszeg ő is engem, de mivel mindketten félénkek és szerények vagyunk és ebből kifolyólag már azt se tudom mit higyek, hogy hidegen hagyom őt vagy nem? 18/F
Amikor együtt vagytok, egy nyugodt, csendes, szép helyen - sétáltok egy parkban mondd el egyszerűen: Szeretlek.
Ez adódni fog (érzésem szerint, ezt már ő is várja), amit tenni kell: hogy hívod, hogy sétáljatok egy kicsit együtt.
*
Pilinszky János: Azt hiszem
Azt hiszem, hogy szeretlek;
lehúnyt szemmel sírok azon, hogy élsz.
De láthatod, az istenek,
a por, meg az idő
mégis oly súlyos buckákat emel
közéd-közém,
hogy olykor elfog a
szeretet tériszonya és
kicsinyes aggodalma.
Ilyenkor ágyba bújva félek,
mint a természet éjfél idején,
hangtalanúl és jelzés nélkül.
Azután
újra hiszem, hogy összetartozunk,
hogy kezemet kezedbe tettem.
Szerintem sem veszítenél azzal semmit, ha bevallanád neki, hogy mit érzel. Max tönkremegy a kapcsoltotok, de jól is elsülhet a dolog.
Teljesen eggyet értek az 1 és a 2 válazolóval. Egy csendes nyugodt hely és mondhatod, ha jól reagál,akár meg is csókolhatod.
Remélem segítettem, sok sikert! 16 L
" Ilyenkor gondolok arra hogy vajon érdeklem e még őt"
Ha nem érdekelnéd, nem bánná, hogy 2 évig nem találkoztatok. Bátorság! Félénk és szerény emberek vagytok- kell, hogy egy kicsit ezt legyőzd! Várja ezt. És mindenképp csak nyerhetsz - hisz ezt így nem szabad sokáig húzni, mert szenvedtek..
nézd, egy klasszikus, ilyen boldog leszel te is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!