Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Még lehet ebből valami?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még lehet ebből valami?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel már nagyjából 2 hónapja ismerkedünk és mindketten tetszünk egymásnak

Találkozni is találkoztunk már háromszor és egész nap együtt voltunk.

Aztán a legutóbbi találkozón moziba mentünk és utána kiültünk egy padra, ott meg egymáshoz bújtunk és ápolgattuk egymást.

Aztán aznap küldtem neki egy képet, mert kíváncsi voltam hogy mit válaszol (barátnő vagy pc) és a barátnőt választotta és mondtam neki, hogy mert volna mást mondani.(Ezt ugye hülyeségből írtam)

Aztán megkérdezte, hogy akkor most járunk, amire azt írtam, hogy ez nem tőlem függ, majd ő elmondta, hogy nem akarja elsietni a dolgokat és még egy komolyabb kapcsolatra nem áll készen és időre van szüksége.

Itt kicsit elbizonytalanodom, hogy ez miattam van-e és hogy egyáltalán akarhat-e valamit.

16/L

2018. máj. 6. 22:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet.
2018. máj. 6. 22:37
 2/2 marko1515 válasza:
Simán lehet belőle,Légy kicsit türelmes felé.
2018. máj. 6. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!