Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam?
Sziasztok! Nah van egy srác aki nekem régen tetszet kb 1 éve nah es nyaron bevallottam nki hogy mizu van es tokre jol fogadta , eljott a szeptember. Vele jarok egy suliba ! Eggyel felettem van (most ballag majd) nah es meg szerettem.. és itt kezdődik a baj.. mert van egy másik fiu aki 25 km re lakik tőlem és már 5 hónapja beszélgetünk es kb 1 hete bevallota nkm h szerelmes belém ! És ugymondva mind kettőt szeretem de az első fiut jobaann !! Meg ma az első fiu akirol meseltem bevalotta h meg kedvelt es utanna irta h meg tetszetem nki !!! Ot 1 es fél éve ismerem !! Segitseteekk létszives !! Vagy agyatok tanácsokat!!
(Én 14Lány , 1.Fiú14 ,2.fiú15)
Igaza van az 1.nek:)
de én a helyedbe akkor már az 1. választanám:)
Hisz a másikkal olyan távkapcs féleség lenne, mert sztm nincs kedvetek utazgatni egymáshoz csakhogy lássátok egymást és amúgyis megirtad hogy az elsőt ,,jobban szereted''.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!