Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott két lány. Melyiket válasszam?
Alapvetően egy olyan fiú vagyok, aki nagyon tiszteli a nőket és én nem szeretnék életem során több kapcsolatot
(ha rajtam múlik akkor életem végéig kitartanék egy lány mellett).
Az életem egy olyan fordulóponthoz ért hogy muszáj választanom két lány között. Nem tudom hogy a szívemre hallgassak-e.
Az első lány egy nagyon gyönyörű lány, picit félénk és már 5 éve ismerjük egymást. Talán ő az eddigi leggyönyörűbb lány akit láttam. Egyébként ő 21 éves. Én 22 vagyok.
A másik lányt 3 éve ismerem. Ő is egy nagyon szép lány, de úgy gondolom, hogy az előző lány szebb nála. Itt jön képbe egy olyan furcsa érzés, hogy látom és tudom is hogy szebb nála az előbb említett lány, de ha ránézek azt látom benne hogy mégis szebb, vonzóbb számomra. Vele egyébként egyidősek vagyunk, és tudom hogy ő egy teljes mértékben megbízható, intelligens és magabiztos lány.
Úgy érzem ha a szívemre vagy az eszemre hallgatok akkor is a második lányt fogom választani.
Bármilyen döntésre is kerülne a sor, egyikükkel tönkre fog menni a kapcsolatom, és mindkettejüket sajnálnám.
Bár most átgondolva az egészet átfutott bennem hogy a második lányban megtalálnám életem párját, de viszont nagyon sajnálnám azt az 5 éves kapcsolatot.
Nektek mi a véleményetek? Kérlek titeket írjátok meg nekem.
Köszönöm!
Megválaszoltad magadnak a kérdést :)
én is félénkebb vagyok és 21f :D
De nekem még barátnőm se volt,nemhogy 2 közül választani
"Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba."
Ez az idézet mindent elmond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!