Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Adott két lány. Melyiket...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adott két lány. Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Alapvetően egy olyan fiú vagyok, aki nagyon tiszteli a nőket és én nem szeretnék életem során több kapcsolatot

(ha rajtam múlik akkor életem végéig kitartanék egy lány mellett).

Az életem egy olyan fordulóponthoz ért hogy muszáj választanom két lány között. Nem tudom hogy a szívemre hallgassak-e.

Az első lány egy nagyon gyönyörű lány, picit félénk és már 5 éve ismerjük egymást. Talán ő az eddigi leggyönyörűbb lány akit láttam. Egyébként ő 21 éves. Én 22 vagyok.

A másik lányt 3 éve ismerem. Ő is egy nagyon szép lány, de úgy gondolom, hogy az előző lány szebb nála. Itt jön képbe egy olyan furcsa érzés, hogy látom és tudom is hogy szebb nála az előbb említett lány, de ha ránézek azt látom benne hogy mégis szebb, vonzóbb számomra. Vele egyébként egyidősek vagyunk, és tudom hogy ő egy teljes mértékben megbízható, intelligens és magabiztos lány.

Úgy érzem ha a szívemre vagy az eszemre hallgatok akkor is a második lányt fogom választani.

Bármilyen döntésre is kerülne a sor, egyikükkel tönkre fog menni a kapcsolatom, és mindkettejüket sajnálnám.

Bár most átgondolva az egészet átfutott bennem hogy a második lányban megtalálnám életem párját, de viszont nagyon sajnálnám azt az 5 éves kapcsolatot.

Nektek mi a véleményetek? Kérlek titeket írjátok meg nekem.

Köszönöm!

2017. júl. 6. 16:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben a másodikat választanám, ha már így érzed eleve. Néha el kell engednünk olyanokat, akiket szeretünk, ez így van rendjén. Dobj fel egy érmét és válaszd azt, akinek szurkolsz. ;)
2017. júl. 6. 16:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már biztosan a másodikat fogom választani, de eszméletlenül rosszul esik hogy el kell engedjem a másik lányt.
2017. júl. 6. 16:55
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Te tiszteled a nőket? Na, ne röhögtess. Tipikus hímsoviniszta ember vagy, akinek semmi más nem számít egy nőben, csak a külseje. Pedig ha "örökre" együtt fogtok maradni, akkor bizony változni fog az a csodás külső, ha terhes lesz meghízhat, striái lesznek, később pedig megöregszik. Nagyon gyerek vagy te még, előbb fel kéne nőni, illetve elérni egy olyan értelmi szintet, amikor már fel tudod fogni, hogy a külső nem minden. őszintén sajnálom azt a lányt, amelyiket választani fogod, mert bármelyik is lesz a befutó, állandóan azon fogsz agyalni, hogy nem inkább a másikat kellett volna választani? Egyébként meg miből gondolod, hogy ők is veled akarnak lenni?
2017. júl. 6. 17:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az elsőt tartsd meg barátnak :D
2017. júl. 6. 19:43
 5/10 anonim válasza:
Én az édeshármasra szavazok :D de ha ennyire egylány párti vagy akkor gondold át hogy melyikkel tudnád leélni az életed, a szépség a te esetetben másodrendü, mivel 30 év mulva már egyikük sem lessz szép
2017. júl. 6. 20:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek a harmadik válaszolóval! Van egy olyan érzésem, hogy a kérdező pontozta le, mert nem tetszik neki az igazság. Hmm, érdekes. Egy dolgot ne feledjetek, Drágáim; Semmi sem tart örökké.
2017. júl. 7. 00:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Illetve, a második válaszoló, ha magát a kérdezőt nem vesszük bele.
2017. júl. 7. 00:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Megválaszoltad magadnak a kérdést :)

én is félénkebb vagyok és 21f :D

De nekem még barátnőm se volt,nemhogy 2 közül választani

2017. júl. 7. 03:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Hallgass a szívedre!
2017. júl. 7. 15:19
 10/10 anonim ***** válasza:

"Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba."

Ez az idézet mindent elmond.

2017. júl. 7. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!