Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam, hogyan döntsek?
A volt barátnőt csukd ki. Nem jo ötlet, tapasztalatból mondom. Azt a lányt is, aki nem annyira tetszik, hiszen a többieknél teljesen tetszik a lany. Maradt akkor a két dt-s lany. Az egyik bár jobban tetszik, szivarozik, ami teged zavar. Nem is kerdes, hogy akkor ő sem lesz “az igazi”.
Ennek fényében maradjon a masik dt-s lany. Vele nincs semmi probléma (bár nem írtál róla sokat, de mivel a többiekhez kiveve exedet írtál olyat, ami nem éppen jo dolog ilyenkor).
Ezt mondom en, de a végső döntés a tied.
Elso válaszoló vagyok.
Nem láttam, hogy írtad, hogy a többiek csak alkalmanként jönnek be. Ezesetben szerintem dobd mindegyiket vagy mint irtam, ismed meg jobban a masik dt-s lányt. Lehet, hogy idő közben jobban megtetszik, akar bele is szeretsz.
Az örökre meg nagy szó tiniként, en is igy éreztem mindegyik kapcsolatomban, aztán teljesen máshogy alakult minden. Ez van.
szerintem a szívedre hallgass és ne a farkadra.
kérdezd meg a volt barátnőd barátnőjét hátha tud segíteni, hogy egyáltalán tetszel-e még neki/érez-e valamit...
ha a volt barátnővel nem jön össze akkor meg ott van még a két másik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!