Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy fiú túl kedves akkor már nem is érdekel?
(Woow, még sosem jött ennyi válasz egy kérdésemre sem és tényleg nem értem, az elején hogy jöhetett ki 71 százalék:()
Szóval szerintem biztos hallottak már olyanról, hogy csak az egyik fél szerelmes a másikba. Hát, nekem is sok ilyen volt már, (nézd a kis ribit, még le sem esett a tojáshéj a seggéről, de már azt hiszi, tudja, milyen az élet) és persze lehet azt mondani, hogy szívtelen vagyok és mások mennyire örülnének ennek, de szerintem még mindig jobb elutasítani az ilyen "ölbe pottyant" szerelmeket, amikben talán az ilyen könnyű elérés, talán a külső, talán más miatt nem tud kétoldalú szeretet létrejönni, mivel én nem szeretem a másik felet, mint kihasználni és anélkül élvezni más szeretetét, hogy te nem adod vissza ezt neki. Ha valaki odajön hozzátok az utcán és azt mondja, szeret, akkor Ti örültök és megbecsülitek és másnap összeházasodtok? Persze, ez egy szélsőséges példa, de remélem értitek, hogy nem mindig jó tetszeni az embereknek. Ja, és azért elég mázli, hogy a kérdező válaszát nem lehet értékelni, mert akkor talán eléggé bajban lennék. Köszi a válaszokat;))
Azért jó látni, hogy milyen fejlett egyes emberek vitakultúrája :D
Kappa
Utolsó válaszoló vagyok, bocsi nem vettem észre, most látom a korodat :D
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!