Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy ha egy fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha egy fiú túl kedves akkor már nem is érdekel?

Figyelt kérdés
Tudom, ez nagyon sznob hozzáállás, próbálok nem külső alapján ítélni, ez sokszor megy is, viszont az nagyon befolyásolja a fiúról alkotott képemet, hogy mennyire tartja menőnek magát, mennyire felsőbbrendű, és ha valaki túl kedves, nem tartja meg a büszke és önálló képet velem szemben, akkor automatikusan csak barátként tekintek rá. Miért zavar, ha valaki túl jó fej, vagy túlságosan érdeklem?

2018. jan. 28. 17:05
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

(Woow, még sosem jött ennyi válasz egy kérdésemre sem és tényleg nem értem, az elején hogy jöhetett ki 71 százalék:()

Szóval szerintem biztos hallottak már olyanról, hogy csak az egyik fél szerelmes a másikba. Hát, nekem is sok ilyen volt már, (nézd a kis ribit, még le sem esett a tojáshéj a seggéről, de már azt hiszi, tudja, milyen az élet) és persze lehet azt mondani, hogy szívtelen vagyok és mások mennyire örülnének ennek, de szerintem még mindig jobb elutasítani az ilyen "ölbe pottyant" szerelmeket, amikben talán az ilyen könnyű elérés, talán a külső, talán más miatt nem tud kétoldalú szeretet létrejönni, mivel én nem szeretem a másik felet, mint kihasználni és anélkül élvezni más szeretetét, hogy te nem adod vissza ezt neki. Ha valaki odajön hozzátok az utcán és azt mondja, szeret, akkor Ti örültök és megbecsülitek és másnap összeházasodtok? Persze, ez egy szélsőséges példa, de remélem értitek, hogy nem mindig jó tetszeni az embereknek. Ja, és azért elég mázli, hogy a kérdező válaszát nem lehet értékelni, mert akkor talán eléggé bajban lennék. Köszi a válaszokat;))

2018. jan. 29. 20:43
 32/40 anonim ***** válasza:
10%
Matematika órán néha figyelni kellene és nem csak arra gondolni, hogy következő szünetben kit fogsz leszo*pni...
2018. jan. 29. 20:48
 33/40 anonim ***** válasza:
Szerintem nyámnyilának, nyápicnak, nyálasnak, vagy anyámasszony katonájának gondolják. Mert pl itt olvastam egyszer, hogy egyszer egyik srác tök kedves volt, akkor sose voltak barátnői. Akkor gondolta már tojik bele, fölösleges tökre kedvesnek lenni, mert nem megy vele semmire, úgyse értékelik. Úgyhogy felhagyott a kedves stílusával és egy nagypofijú bunkó lett, akkor viszont furamód pedig el kezdtek tapadni rá a csajok. Valamiért valakik szeretik a dominanciát, és a kitörő magabiztosságot, határozottságot, el is várják, hogy ez sugározzon ki egy adott pasiból. Hogy ilyen alfahím-típus, akivel nem mernek mások kikezdeni/ meg tudja védeni a családot. Olyan harsány, olyan tudja hogy mi az ő dolga; kiáll, keményen megmondja a véleményét -de nem feltétlen odaszól beszól és nem feltétlen bunkó stílusban- És hogy olyan faingyerek, akivel nem lehet packázni, olyan szilárd és megingathatatlan, nem pedig lágy. De nálam ez pl nem szempont, szeressük egymást, ozt kész.
2018. jan. 29. 20:53
 34/40 A kérdező kommentje:
Attól még veszekedni nem jó itt, bár kétségtelenül jobb, mintha én is válaszoló lennék;) kedves 31-es, tudom, hogy te sokkal okosabb vagy, de azért nem feltétlenül kell ennyiből leri.bancozni valakit, természetesen nem szoktam azt csinálni, amit írtál, még sosem feküdtem le senkivel, de minek is magyarázkodom, gondolom nem túlzottan érdekel;) Puszi
2018. jan. 29. 21:02
 35/40 A kérdező kommentje:
*32-es;)
2018. jan. 29. 21:02
 36/40 anonim ***** válasza:

Azért jó látni, hogy milyen fejlett egyes emberek vitakultúrája :D

Kappa

2018. jan. 29. 21:43
 37/40 A kérdező kommentje:
Remélem rám gondoltál 😂❤
2018. jan. 29. 21:46
 38/40 anonim ***** válasza:
Neked egy férfi kell, egy alfahím. Gyere ceca :D
2018. jan. 30. 22:09
 39/40 anonim ***** válasza:
Nem tudom a pontos korodat,de valószínűleg még serdülsz. Először ki kell tombolnod magad, és az ilyen srácokkal kell kezdened. Nem baj, szép lassan csiszolódik a véleményed. Előbb utóbb valószínűleg szükséged lesz majd valakire, aki kedves, és megért téged. Mi férfiak is megyünk a f@rkunk után, nem törődve azzal, aki szeret. Csak akkor vesszük észre magunkat, mikor már senki sem lesz mellettünk a viselkedésünk miatt. Nem tudom neked ajánlani azt, hogy ne szeresd az ilyen palikat, mert ezek megcsalnak, eldobnak, kihasználnak, mivel erről nagyrészt nem te tehetsz. Ez egész kiskorodban is kialakulhatott neked, és csak most tudatosulhatott. Ameddig így érzed jól magad, ne változtass rajta. De ha már rajtad csattan az ostor, akkor érdemes lesz jobban megbecsülnöd azt, aki képes a világ végére is elmenni érted.
2018. jan. 31. 15:20
 40/40 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló vagyok, bocsi nem vettem észre, most látom a korodat :D

20/F

2018. jan. 31. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!