Kedves Tinédzserek, kamaszok! Mennyire érdekel Titeket az önismeret?
Én szerintem elég sokat foglalkozok vele.
Most is ezzel kapcsolatos könyvet olvasok.
Mindig is érdekelt a pszichológia ezen része.
Persze, beszélgetni is tudok róla. Leginkább édesanyámmal szoktam - ő is tanult pszichológiát.
Viszont szerintem a jelentős kisebbség része vagyok ilyen szempontból.
16/L
Mindig is értettem személyiségem és, hogy adott helyzetben mit, és miért csinálok/csináltam. Legfeljebb később átgondolom milyen alternatívák lehettek volna még.
Szeretem a különböző logikai fajtákat, érveléseket, filozófia könyvet is olvastam már. A matematika, fizika sokkal inkább előrébb van a filozófiánál, egyetlen célom vele az volt, hogy megtaláljam azt a gondolkodási metódust, amit én is osztok. (főleg a determinizmus, ha mindenki így tekintene rá, biztos népszerűbb lenne)
Hogy valaki mennyire ismeri meg önmagát, attól függhet milyen személyiségű. Az introvertáltak nagyobb előnyben vannak. Vagy, hogy alvás előtt hány órát gondolkodik, mire képes elaludni, én legalább 2 órát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!