Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy ha egy fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha egy fiú túl kedves akkor már nem is érdekel?

Figyelt kérdés
Tudom, ez nagyon sznob hozzáállás, próbálok nem külső alapján ítélni, ez sokszor megy is, viszont az nagyon befolyásolja a fiúról alkotott képemet, hogy mennyire tartja menőnek magát, mennyire felsőbbrendű, és ha valaki túl kedves, nem tartja meg a büszke és önálló képet velem szemben, akkor automatikusan csak barátként tekintek rá. Miért zavar, ha valaki túl jó fej, vagy túlságosan érdeklem?

2018. jan. 28. 17:05
1 2 3 4
 21/40 White_Another ***** válasza:
90%

Mások mocskolása nem segít, attól még szingli fogsz maradni. 😖💔

Most komolyan azért R**banc szegény lány, mert más a személyisége, mint az álom párotoknak? Képzeld már el magad a helyébe, gondolom te sem élveznéd, hogy egész nap bókolnak, csak neked adnak igazat, még akkor is amikor a saját véleményed lehet többet segítene, 1 km-ről ugranak, hogy ajtót nyissanak stb... Szerintem ez egy idő után idegesítene. :) De osszad tovább az észt. Gondolom egy otthon gyepesedő 17-19 éves szingi hülye gyerek vagy.

2018. jan. 28. 22:43
 22/40 White_Another ***** válasza:
88%
Nem tudsz leállni? Ő a r**banc mert, Te nem találsz magadnak lányt? Szállj már le a földre ember. A barátnőért tenni is kell, nem csak sírni és várni.
2018. jan. 28. 22:55
 23/40 White_Another ***** válasza:
Lehet rosszul próbálkozol... Ha csúnyának érzed magad, akkor adj magadra. Fiúként sem szégyen adni magadra. 😃 Ha gondolod írj privátot, megpróbálok segíteni.
2018. jan. 28. 23:01
 24/40 anonim ***** válasza:
25%
Mindenki írja a hülyeséget, a kérdezi egy szakadt ribi ez nem kérdés. Aki meg védi az meg egy kiéhezett szűz aki itt akar csajozni. Igaza van aki azt írta, hogy csúnya pasival nem állnak szóba, sajnos ez igaz én is tapasztalom. Nem a kedvesség számít hanem a kinézet és a pénztárca ez ilyen egyszerű, aki mást mond az hazudik.
2018. jan. 28. 23:06
 25/40 White_Another ***** válasza:
91%
Tehát egy kiéhezett szűz vagyok komolyan kapcsolattal a hátam mögött. Értem... Az a ti bajotok, hogy sírtok és másra vetítitek ki a saját problémáitokat. Az egész autó, iPhone probléma csak egy tévhit, a magad fajta gyerek talált ki. Elég közelről ismerek egy gyereket, aki tényleg csúnya és nagyon hülyén öltözködik, nincs ízlése és mégis van egy szép és aranyos barátnője. Nyilván ha így álltok hozzá, hogy úgysem lesz, akkor tényleg nem lesz. Ha akartok tanácsot kérni, akkor írjatok privátban, vagy refresheljétek a gyk oldalát minden 10. mp-ben, hogy tudjatok az kérdésekről, ahol másokat szidhattok az önsajnálat mellett. 😉😉
2018. jan. 28. 23:24
 26/40 anonim ***** válasza:
28%
Te nem tudod milyen rondaként élni, hiába osztod az észt
2018. jan. 28. 23:26
 27/40 anonim ***** válasza:
64%
De attól nem lesz jobb, ha hozzá még negatív és gonosz is vagy.
2018. jan. 28. 23:28
 28/40 White_Another ***** válasza:
Mint írtam... Bunkó vagyok. Nem tagadom. De szerintem ez az első olyan tényező, ami miatt nem lesz barátnőd. xD Mondom írj privátban és segítek. Nekem ez az utolsó komment és utolsó ajánlatom is egyben. Ha így álltok hozzá, akkor csak tessék... De ne szegény lányt szidjátok, hanem magatokat amiért nem éltek a lehetőségekkel és kértek tanácsot. Na hali, sok sikert azért 😊😉
2018. jan. 28. 23:32
 29/40 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy ez megint hogy jött szóba. A kérdésre válaszoltam, szerintem ez a csaj ribi mint a csajok 85%-a. Ha neked más a véleményed akkor azt tiszteletbe tartom neked a kérdés alapján ez jön le. Itt úgyis mindenki előadhatja bárkinek magát, de én nem teszem. Én tisztába vagyok vele, hogy nem vagyok jó csávó és azzal is, hogy így nehéz jó nőt találni, pedig próbálkozom. Az is egy tény, hogy manapság a belső értékek semmit se érnek, a külső kell a lányoknak, az izmos test és a jóképű arc. Ha valaki nem jóképű azt max pénzzel tudja ellensúlyozni pl. kocsi stb... Lehetek én vicces, rendes, törődő, érzékeny, együttérző, sorolhatnám, de ez teljesen hidegen fogja hagyni és oda fog menni a legelső pasihoz aki jól néz ki.
2018. jan. 28. 23:33
 30/40 anonim ***** válasza:
61%
Nekem meg jó csaj se kell, átlagon aluli is tökéletes, de én egyiknek se kellek
2018. jan. 28. 23:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!