Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Én is tetszem neki? Miért ilyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én is tetszem neki? Miért ilyen?

Figyelt kérdés
Meg szeptember elején mentünk az egyik barátnőmmel buszmegállóban oda értünk és odaállt mellénk 3 fiú én meg hangosan kérdezem ok a (adott városi) celebek. Pár hét eltelt és a barátnőm pakol a szekrénybe ágából van egy szűk folyosó és ott elmegy a 3 fiú és elsőt az egyik nagyon megbamul hazafele menet előttünk mentek és nézték hatra nevettek/mosolyogtak és kb mindig amikor elmegyünk mellettük össze néznek és mosolyognak. Olyan is volt hogy kint ültünk és tanultunk és oda ültek mellénk meg multheten kimentünk a teremből és ott volt a haverja elkezdi ordítani a személy nevét hogy kopjon ki meg h milyen lassú. Előtte kint ültünk és az egyik osztálytársa kinézett aztán rám pillantott és elkezdett bámulni barátnőim kérdeztek is utánna hogy ismerem e mondom nem és órák után meg akartam nekik mutatni hogy ki volt az ezért álltunk a termuk előtt és mondtam h mindjárt kijön és akkor történt az utóbbi(amikor bekiabált neki) nem értem hogy most Mivan vagy miért ilyen nem ismerem egyel fölöttem jár és soha nem beszéltem vele (az van hogy nekem tetszik de ezt ők nem tudják szóval nem ezért van)

2018. jan. 6. 19:22
 1/4 A kérdező kommentje:
*ne kopjon hanem jöjjön
2018. jan. 6. 19:24
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

Őszintén én sem igazán értem mi van...

Tanítanak mostanában az iskolában fogalmazást?

2018. jan. 6. 20:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Xd autokorrekt vesző és gyorsan írtam😓
2018. jan. 6. 20:12
 4/4 anonim válasza:
sztem tetszel neki, azt megkerdezhetm hogy hanyadikosok vagytok?😊de tenyleg ezek olyan jelek ami alapjan siman bejosz neki
2018. jan. 7. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!