Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért leszek rossz kedvű?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért leszek rossz kedvű?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a baratom kivulrol es belulrol is, es mikor talalkozom vele, nagyon jol erzem magam es boldog vagyok, hogy lathatom, de egy kis ido utan megjelenik bennem egy frusztracio, ami egyre no. A talalkozas vegen meg mar tokre szomorunak, feszultnek erzem magam, es nagyon rossz gondolatok jarnak a fejemben. Nagyon bant ez, es nem tudom hogy miert tortenik ez sokszor. Nehezen tudom elengedni magam es sokszor gondolkodom. Vajon velem van a problema vagy a kapcsolattal? En krealom magamnak ezt vagy ez azert van, mert nem illunk ossze? Fontos nekem ez es nagyon szeretném, ha ez elmulna. De nem tudom, hogy lehetséges-e vagy hogy miert tortenik.

2017. dec. 9. 13:46
 1/3 anonim válasza:

Valoszinű azért mert nagyon trtszik neked ès probàlsz jo fényben tünni fel előtte ès annyira probálkozol hogy kimerülst,az okozza ezt..

légy önmagad és ha nem kellesz ugy neki akkor nem is érdemel meg/:

2017. dec. 9. 15:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Mondd neki, h mit érzel iránta
2017. dec. 9. 16:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a megfelelés lenne az, mert már egy éve együtt vagyunk
2017. dec. 9. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!