Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz lesz, ha én leszek neki az első?
Határozottan rajtad fog múlni, hogy neki ez rossz lesz-e!:) Ha Te egy nagyon jó első élmény vagy, akkor jó lesz.
Feltételezem, azt próbáltad megkérdezni, hogy hosszú távon zavarná-e, hogy nincs több tapasztalata, nem "próbált" ki más lányokat. Ez szintén rajtad fog múlni!:)
Ha annyira szeret, és nagyon jól működtök együtt, akkor nem feltétlen lesz probléma. Ha mégis arra is vannak kreatív megoldások, de jelentősen később, idősebben:)
én se felejtettem el az első csókom és barátom/szerelmem.
pedig már jó néhány éve volt , hogy 16 voltam!
egyátalán nem baj ha te lennél neki az első.. bár biztos félénkebb vagy kevésbé kezdeményező lenne az elején
amúgy szerintem te is elhívhatod valamerre. akár lehet egy nagyon sablonos hogy venni akarsz egy parfümöt az egyik parfümériából. utána meg ha ott vagytok beültök valahova kajálni majd sétálni.. a többi részét már nem kell neked irányítani, de nem érzem gáznak ha te veted fel a találkozót.
:)
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!