Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az hogyha ír az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogyha ír az interneten akkor jobb kedvem lesz és ha rossz kedve van akkor nekem is az lesz de jo kedve van akkor én is tök happy leszek? (normálisak írjanak köszönöm)

Figyelt kérdés

2016. jún. 20. 19:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert bejön neked
2016. jún. 20. 19:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Fontos neked. Akár csak barátilag, akár többet érzel mint barátság, de fontos. Nekem is volt ilyen egy lánnyal. Én többet éreztem mint barátság. És nagyon-nagyon fontos volt nekem.
2016. jún. 20. 19:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Együtt vagytok? Vagy gondolom én neked tetszik nagyon. Előfordul az ilyen. Az én párkapcsolatomba is megesik ez nagyon sokszor. Befolyásoljátok egymást azért van. Szerintem tök jó dolog ez a kapcsolatba. :)
2016. jún. 20. 19:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Csak azért írok mert én is ilyen vagyok és érdekelnek a válaszok :D
2016. jún. 20. 19:24
 5/9 A kérdező kommentje:
nem vagyunk együtt :D
2016. jún. 20. 19:36
 6/9 anonim ***** válasza:
ez szívás fiam
2016. jún. 20. 19:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Amúgy,te fiú vagy lány vagy? :D
2016. jún. 20. 19:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert tetszik neked :D
2016. jún. 20. 20:13
 9/9 A kérdező kommentje:
bocsi az kimaradt 15/Lány :D xd
2016. jún. 20. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!