Nemrég történt hogy az egyik (a jobb) számítógépemen az internet teljesen bekrepált. Mi lehet a baj?
Megpróbáltam már mindent, google chrome beállításokban is de semmi. Azt írja van hálózat, de csak a youtube-ot és a facebook-ot hozza be.
Rengeteg ideig tölti a többi weboldalt, azután ez a hiba jön: a weboldal nem érhető el.
Internet exploreren is ugyanez van.
Nagyon idegesítő!
Várom a segítségeteket!
Amikor erőszakkal le akarta tölteni a Win10-et, nálam beletörölt a beállításokba. A Hálózati adapter összes drivere eltűnt! Nekem jó a Win7, nem kell a 10.
Nem volt netem, se kábeles, se wifivel. Utána a kábelest rendbe tudtam hozni valamennyire, de ugyanez volt, mint nálad. Végül a teljes C-t újratelepítettem (particionált, saját cuccok másikon vannak), azóta minden OK. A teljes NET keretrendszer és a Visual Stúdió is kellett hozzá. Fenébe Rendmonddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!